• Business

    Όμιλος Fais: Επενδύει στην εταιρεία Merrithew Pilates και τη μέθοδο Stott Pilates

    • NewsRoom
    Ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις της Fais Group

    Ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις


    Ο Όμιλος Fais συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στον χώρο του wellness. Μετά την κορυφαία στον premium γυμναστηριακό εξοπλισμό TECHNOGYM, ένα ακόμη brand εξοπλισμού προστίθεται στο portfolio του Oμίλου.

    Η Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates εδώ και 33 χρόνια, καναδικής προέλευσης, κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.

    O εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμός Pilates της Merrithew, τα αξεσουάρ της αλλά και η παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτική μέθοδος STOTT PILATES, είναι μερικά μόνον στοιχεία που κάνουν την Merrithew εξαιρετικά δελεαστική για τον σύγχρονο επαγγελματία που ασχολείται με το fitness, την ευεξία, την αποκατάσταση και την υγειονομική περίθαλψη.

    Έχοντας ως οδηγό τις πιο σύγχρονες έρευνες για την υγεία και την φυσική κατάσταση, η εταιρεία Merrithew τις τελευταίες τρεις δεκαετίες καινοτομεί στον χώρο του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης και προσφέρει αποτελεσματικές, ασφαλείς και premium λύσεις στους συνεργάτες της αλλά και στους ιδιώτες μέσα από μία πλούσια & ανανεωμένη γκάμα εξοπλισμού αλλά και αξεσουάρ.

    Δίνοντας έμφαση στην πολύ- λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητα, έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη στο είδος της στον εξοπλισμό ReformersCadillacs, Stability Chairs™  και Barrels, ενώ αποτελεί την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών του χώρου.

    Από το 1988 η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει συνολικά πάνω από 60.000 προπονητές στην παγκοσμίου γνωστή της μέθοδο, STOTT PILATES.

    Η Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates εδώ και 33 χρόνια, καναδικής προέλευσης, κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.
    Η Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates εδώ και 33 χρόνια, καναδικής προέλευσης, κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά

    Με την καθοδήγηση από καλά καταρτισμένους Master Trainers, οι εκπαιδεύσεις της μεθόδου STOTT PILATES καλύπτουν τα πάντα, από τη βάση της θεωρίας μέχρι την αθλητική προετοιμασία και την αποκατάσταση. Οι εκπαιδεύσεις προορίζονται για ασκούμενους όλων των ηλικιών, επιπέδων και ικανοτήτων και η υπογραφή της είναι απαράμιλλη στον κλάδο για την ποιότητα και την πληρότητα.

    Η ομάδα της Merrithew™ απαρτίζεται από καταρτισμένους επαγγελματίες των κλάδων: Fitness, Wellness, Hospitality, Corporate και Medical Care, οι οποίοι έχουν ως βασικό γνώμονα την αναγνώριση των αναγκών του τελικού χρήστη και την προσαρμογή των συμβουλευτικών υπηρεσιών τους σύμφωνα με αυτές.

    Διαβάστε επίσης:

    Radisson Blu Zaffron Resort Santorini: Ανοίγει τον Απρίλιο το νέο κόσμημα του Ομίλου Φάις

    Όμιλος Fais: Συστήνει τη RAND Boats στην Ελλάδα

    KIKO Milano: Γνωρίστε τη νέα κολεξιόν με προϊόντα μακιγιάζ «Lost in Amalfi»



    ΣΧΟΛΙΑ