ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Sunlight Group: Επέστρεψε στην κερδοφορία- Kαθαρά κέρδη 2,2 εκατ. ευρώ και Ebitda 121 εκ. ευρώ το 2025
Η εταιρεία Συστήματα Sunlight ABEE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης δια απορρόφησης της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία «Sunlight Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Διαχείρισης Επεξεργασίας Ανακύκλωσης Υλικών και Εμπορίας Ανακτώμενων Υλικών», δυνάμει της με αρ. 22367-30/11/2018 απόφασης της Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, όπως καταχωρήθηκε την 30.11.2018 στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 1583412, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-78 του Κ.Ν.2190/1920 και του άρθρου 54 του Ν.4172/2013.
Σημειώνεται ότι σκοπός της ως άνω συγχώνευσης είναι η επίτευξη συνεργιών και η βελτιστοποίηση των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργιών του Ομίλου Sunlight.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SUNLIGHT: Επενδύσεις 30 εκ. ευρώ – Δάνειο 12,5 εκ. ευρώ από την ΕΤΕπ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sunlight: Αύξηση των πωλήσεων άνω του 20% το α’ εξάμηνο – Επανεκκίνηση της παραγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Συγκρούστηκαν 2 ελικόπτερα στην μεγάλη φωτιά της Ψάθας – Σώο το ένα πλήρωμα, αγωνία για το δεύτερο
- Φωτιές: Ξεκινούν οι πρώτες αποζημιώσεις στους πληγέντες – Ποιοι δικαιούνται έως και 6.000 ευρώ
- ΑΑΔΕ: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναφέρει τη διαπίστευση του Οργανισμού Πληρωμών – Πιερρακάκης: Δικαίωση στις προσπάθειές μας
- Πιερρακάκης: Οι τράπεζες πρέπει να στηρίξουν περισσότερο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Έρχονται μόνιμες φοροελαφρύνσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.