ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή και προσωπική επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, εξαπέλυσε με επιστολή του ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής, με αφορμή την εκτέλεση του έργου Πάτρα – Πύργος (δυτικός άξονας).
Η επιστολή του κ. Εμφιετζόγλου έρχεται ως απάντηση σε όσα είχε υπονοήσει προ ημερών ο κ. Καραμανλής στην Βουλή, μιλώντας για «Καλογρίτσες της Δεξιάς».
Στην επιστολή του ο κ. Εμφιετζόγλου λέει στον κ. Καραμανλή πως «δεν είναι σε θέση να σηκώσει στους ώμους του το όνομα που φέρει» και τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο».
Επίσης, τον κατηγορεί πως ενεργεί με εμμονές και τον καταγγέλλει πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες». Στην επιστολή μάλιστα υπάρχει και η φράση: «Ωραίος μάγκας είσαι».
Η επιστολή εστάλη επίσης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες, Margrethe Vestager.
Ο κ. Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε… […]. Υπάρχουν νόμοι, κύριε, και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Estée Lauder: Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ισπανικής Puig για τη δημιουργία ενός κολοσσού στον χώρο της ομορφιάς
- WSJ: Την Παρασκευή, με τη λήξη του «τελεσίγραφου» Τραμπ στο Ιράν, φτάνουν στη Μέση Ανατολή 2.000 πεζοναύτες
- Γκιλφόιλ από τον Πειραιά: Αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας στο λιμάνι
- Reuters: Πώς ο Νετανιάχου έπεισε τον Τραμπ να επιτεθούν για να σκοτώσουν τον Αλί Χαμενεΐ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.