ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή και προσωπική επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, εξαπέλυσε με επιστολή του ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής, με αφορμή την εκτέλεση του έργου Πάτρα – Πύργος (δυτικός άξονας).
Η επιστολή του κ. Εμφιετζόγλου έρχεται ως απάντηση σε όσα είχε υπονοήσει προ ημερών ο κ. Καραμανλής στην Βουλή, μιλώντας για «Καλογρίτσες της Δεξιάς».
Στην επιστολή του ο κ. Εμφιετζόγλου λέει στον κ. Καραμανλή πως «δεν είναι σε θέση να σηκώσει στους ώμους του το όνομα που φέρει» και τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο».
Επίσης, τον κατηγορεί πως ενεργεί με εμμονές και τον καταγγέλλει πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες». Στην επιστολή μάλιστα υπάρχει και η φράση: «Ωραίος μάγκας είσαι».
Η επιστολή εστάλη επίσης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες, Margrethe Vestager.
Ο κ. Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε… […]. Υπάρχουν νόμοι, κύριε, και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
