• Business

    Όλα όσα έγιναν στο ετήσιο δείπνο του After Delphi Economic Forum

    • NewsRoom
    After Delphi Economic Forum

    Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Γιώργος Προβόπουλος, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Παύλος Τσίμας


    Μια νέα συνεργασία λαμβάνει χώρα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας θεσμικής σύμπραξης, η οποία έχει ως στόχο την επίτευξη εκλεκτής ενημέρωσης και σύσφιξης των σχέσεων της επιχειρηματικής κοινότητας.

    After Delphi Economic Forum - «Annual Exclusive Dinner»
    Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic
    Forum και η ομάδα του

    Στο After Delphi Economic Forum – «Annual Exclusive Dinner», της 4ης Απριλίου 2019, φιλοξενήθηκαν στο Ecali Club, σημαντικοί παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής κοινότητας, προσωπικότητες της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού, διπλωμάτες, που συμμετείχαν στην επιτυχή ανάδειξη του θεσμού DEF.

    delphi
    Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic
    Forum

    Κατά τη διάρκεια αυτού του αποκλειστικού δείπνου, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του DEF, κ. Συμεών Τσομώκος παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της τετραετίας 2016-2019, τα οποία κατέδειξαν όχι μόνο το μέγεθος και την αξία των 4 διοργανώσεων, αλλά και την διείσδυση που έχει επιτευχθεί θεσμικά, σε Παγκόσμια κλίμακα.

    delfi4
    Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ, κ. Γιάννης Γεωργακάκης, με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε τον θεσμό DEF στο Ecali Club και ευχαρίστησε τον κ. Συμεών Τσομώκο για τη συνεργασία και τη δυνατότητα ενημέρωσης που παρέχεται μέσω αυτής, στα Μέλη του Ecali Club και του EC Business Community. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι κάθε χρόνο ένα μήνα μετά το DEF, το Ecali Club θα υποδέχεται τον Θεσμό, τους εκλεκτούς συντελεστές και καλεσμένους.

    delfi5
    Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Γιώργος Προβόπουλος, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Άννα
    Διαμαντοπούλου, πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Παύλος Τσίμας

    Στο exclusive dinner της 4ης Απριλίου 2018, η κα Αννα Διαμαντοπούλου, ο κ. Νίκος Δένδιας, ο κ. Γιώργος Τσίπρας και ο κ. Γιώργος Προβόπουλος προέβησαν σε αναλύσεις και κατέθεσαν θέσεις και απόψεις για την δεκαετία 2020-2030, καθώς και τις προοπτικές και τις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας, επηρεασμένη από τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς εξελίξεις.

    delfi16
    Γεώργιος Γεννηματάς, Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας

    Με τον συντονισμό του καταξιωμένου δημοσιογράφου κ. Παύλου Τσίμα, οι εκλεκτοί Ομιλητές παρέθεσαν τρόπους που η Ελλάδα θα καταφέρει να πετύχει τις απαραίτητες αναπτυξιακές πολιτικές για την ανάπτυξή της.

    delfi6
    Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic Forum, Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Κέλλυ Μαυρομάτη, EPLATFORM S.A. Managing Director

    Την ξεχωριστή βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Μαρία Νικόλτσιου, η οποία παρουσίασε στους καλεσμένους την εντυπωσιακή άνοδο των δεικτών του DEF μέσα στην τετραετία 2016-2019, ανακοινώνοντας την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το επόμενο, το 2020.

    delfi17
    H.E. Ms. Kate Smith, UK Ambassador, Γιώργος Ξηραδάκης, Πρόεδρος του International Propeller Club of United States of America

    Σημαντικοί αρωγοί της διεξαγωγής στο Ecali Club του After Delphi Economic Forum – «Annual Exclusive Dinner», αποτέλεσαν για ακόμα μια φορά, μοναδικοί Χορηγοί, που υποστηρίζουν ανάλογα concepts, αλλά και θεσμικές συμπράξεις με σημαντικό αναπτυξιακό χαρακτήρα.

    delfi7
    Ράλλης Σπανδωνίδης, BOD Member ECALI S.A., Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A., Αλέξανδρος Δημακόπουλος, BOD Member ECALI S.A., Γιώργος Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. Τομεάρχης Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού

    Όλοι οι Χορηγοί (Piraeus Bank, ΕΚΟ, Jaguar Land Rover, KPMG, First Zurich Trust, Samsung, Marine Tours) τίμησαν με τα Στελέχη τους την μοναδική αυτή βραδιά, ενισχύοντας το Profile του Πρώτου After Delphi Economic Forum -«Annual Exclusive Dinner». Κάθε ένας από αυτούς συμμετέχει στην ανάπτυξη της χώρας μας αποτελώντας μοναδικά παραδείγματα καινοτομίας και επιχειρηματικής πρακτικής.

    delfi8
    Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A.

    Η Τράπεζα Πειραιώς, για ακόμη μία χρονιά στήριξε το Delphi Economic Forum, πιστεύοντας ότι αποτελεί μια διοργάνωση διεθνούς κύρους, καθώς φέρνει σε επαφή σπουδαίες προσωπικότητες του οικονομικού, πολιτικού και ακαδημαϊκού κόσμου, με στόχο την συζήτηση και προώθηση βιώσιμων προτάσεων για την εξέλιξη της ελληνικής, αλλά και ευρωπαϊκής οικονομίας.

    delfi9
    Γεώργιος Γεννηματάς, Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic Forum, Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A.

    Η EKO ABEE, με ηγετική παρουσία στον χώρο των καυσίμων, έδωσε το παρόν στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, καθώς η ανάγκη αξιολόγησης των παγκόσμιων τάσεων στην οικονομία και την επιχειρηματικότητα κρίνεται επιτακτική και για τον τομέα καυσίμων. Η ΕΚΟ εδώ και χρόνια επενδύει συστηματικά σε υποδομές, καινοτομία και ανθρώπινο δυναμικό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, προκειμένου να καλύπτει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις πελατών και συνεργατών της σε κάθε τομέα της οικονομίας.

    delfi10
    Στέφανος Μάνος, πρώην Υπουργός Οικονομικών, Κίρστεν Μάνου, Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Γιώργος
    Κουμουτσάκος, Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. Τομεάρχης Εξωτερικών

    Για την τρέχουσα χρονιά , η Εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, πραγματοποιεί την καλύτερη της επίδοση για τα τελευταία χρόνια. Το 2019 έχει ξεκινήσει και προβλέπεται ακόμα πιο δυναμικό για την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ & την Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, καθώς θα πραγματοποιείται ήδη η Παγκόσμια Παρουσίαση του Νέου Range Rover Evoque στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πορεία της μάρκας στην χώρα μας, καθώς και το λανσάρισμα της νέας ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, γεγονότα που προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

    delfi11
    Ιωάννης Ρόκκας, Αναπλ. Γεν. Δ/ντής Τράπεζα Πειραιώς, Αλέξανδρος Πατούνης, Αναπλ. Γεν. Δ/ντής Τράπεζα Πειραιώς, Στέφανος Μυτιληναίος, Γεν. Δ/ντής Τράπεζα Πειραιώς, Ευθύμιος Κυριακόπουλος, Ανώτ. Γεν. Δ/ντής Τράπεζα Πειραιώς, Δημήτριος Μαυρογιάννης, Ανώτ. Γεν. Δ/ντής COO Τράπεζα Πειραιώς

    Η KPMG, μεταξύ άλλων, είπε «Με πάνω από 45 χρόνια δράσης στην Ελλάδα, παρέχουμε μέσω 4 εταιρειών ολοκληρωμένες ελεγκτικές, φορολογικές, λογιστικές, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απασχολούμε στα γραφεία μας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη 500 άτομα, υψηλού επιπέδου επαγγελματίες, με σημαντική και εξειδικευμένη εμπειρία. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 από την TUV Hellas, (μέλος του ομίλου TUV NORD), ενώ παράλληλα διαθέτουμε και εσωτερικό Διεθνές Σύστημα Ποιότητας, καθώς και Σύστημα Διαχείρισης Κινδύνων, το οποίο εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια υλοποίησης έργων που αναλαμβάνουμε».

    delfi12
    Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic Forum, Γιώργος Προβόπουλος, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρος Φέσσας , Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

    Η FIRST ZURICH TRUST ανέφερε «Μια διαφορετική προσέγγιση, μέσα από ένα Ελβετικό Trust, που παρέχει σταθερότητα σε έναν ασταθή και αβέβαιο κόσμο! Δεν παρέχουμε μόνο μια υπηρεσία, αλλά χτίζουμε μια σχέση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας μια κληρονομιά. Παρέχουμε κατεύθυνση και στρατηγικές συμβουλές σε διάφορους τομείς, όπως Asset Management, Real Estate Planning & Ειδικές Ασφαλιστικές Καλύψεις. Συνεργαζόμενοι με την FZT σχεδιάζετε όχι μόνο το που βρίσκεστε, αλλά και το που θα θέλατε να είστε».

    delfi13
    Κέλλυ Μαυρομάτη, EPLATFORM S.A. Managing Director, Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας Loulis Group

    Επί 50 συναπτά έτη, η Samsung Electronics Co Ltd εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Στόχος της είναι η δημιουργία προϊόντων που βοηθήσουν τους καταναλωτές να εντάξουν την καινοτομία στην καθημερινότητά τους και θα τους προσφέρουν πλουσιότερη και εξυπνότερη εμπειρία χρήσης.

    delfi14
    Έμυ Λιβανίου, Βασίλης Αποστολόπουλος, CEO Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

    H Marine Tours αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη διαχείριση των επαγγελματικών ταξιδιών. Από την ίδρυσή της το 1980, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην προαγωγή και ανάδειξη του Ταξιδιωτικού Κλάδου στην Ελλάδα, καθώς και στην ενδυνάμωση της θέσης της χώρας στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου της πρωτοπόρου προσέγγισής της στο Ανθρώπινο Κεφάλαιο και της διαρκούς επένδυσης στις νέες τεχνολογίες του Κλάδου, έχει συντελέσει έμπρακτα στην καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

    delfi15
    Συμεών Τσομώκος, Founder and Chairman Delphi Economic Forum
    delfi18
    Τίτος Κομνηνός, Γιάννης Γεωργακάκης, CEO ECALI S.A.
    delfi19
    Τίτος Κομνηνός, Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, Πετρόπουλος Γιάννης, ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ
    delfi20
    Δημήτρης Ανδριόπουλος, CEO DIMAND, Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
    delfi21
    Ράλλης Σπανδωνίδης, BOD Member ECALI S.A., Κέλλυ Μαυρομάτη, EPLATFORM S.A. Managing Director, Συμεών Τσομώκος,
    Founder and Chairman Delphi Economic Forum

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Delphi Economic Forum: Η υγεία μοχλός της ανάπτυξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Delphi Economic Forum: Επιτέλους η Ελλάδα στο επίκεντρο του κόσμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο καθηγητής του Yale Στ. Καλύβας στο Delphi Economic Forum: «Πώς η Ελλάδα πετυχαίνει αποτυγχάνοντας»



    ΣΧΟΛΙΑ