array(0) {
}
        
    
Menu
-2.27%
Τζίρος: 278.13 εκατ.

Χρυσοχοΐδης: Η χώρα μας βρίσκεται σε περιοχή που «καίει» και γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή

            
Business

Όλα όσα χρειάζεστε για το restart της χρονιάς

Κάθε Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του την αίσθηση μιας νέας αρχής. Οι χαλαροί ρυθμοί του καλοκαιριού είναι παρελθόν και δίνουν τη θέση τους σε λίστες με όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά, σε μετακομίσεις, ή μικρές και μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα. Είτε ετοιμάζουμε σχολικές τσάντες, είτε στήνουμε το πρώτο μας φοιτητικό σπίτι, είτε απλώς βάζουμε τη νέα σεζόν σε τάξη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να οργανωθούμε έξυπνα και να κερδίσουμε περισσότερα από κάθε μας αγορά.

Έως τις 14 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουμε 15% σε Go For More πόντους, με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Αμέτρητες επιλογές για το σχολείο και το σπίτι

Στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr, θα βρούμε τσάντες, τετράδια, παιχνίδια και ό,τι άλλο χρειάζονται οι μικροί (ή και μεγάλοι!) μαθητές για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Αντίστοιχα, αν ετοιμάζουμε το πρώτο μας φοιτητικό σπίτι ή απλά θέλουμε να ανανεώσουμε το χώρο μας, η ΙΚΕΑ και το ikea.gr μας προσφέρουν αμέτρητες ιδέες και έμπνευση.

Φροντίδα και στυλ για τη νέα σεζόν

Για όσους θέλουμε να μπούμε δυναμικά στη σεζόν με νέο αθλητικό look και ενέργεια τα Zakcret Sports και το zakcret.gr έχουν ό,τι χρειαζόμαστε, παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Στα Hondos Center και στο hondoscenter.com, συναντάμε όλα τα απαραίτητα για τη φθινοπωρινή φροντίδα του εαυτού μας, αλλά και αμέτρητα είδη καθημερινής χρήσης.

Με κάθε αγορά, κερδίζουμε ακόμα περισσότερο καθώς οι πόντοι μετατρέπονται σε ευρώ και μπορούμε να τους εξαργυρώσουμε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πληρώντας έτσι λιγότερο ή καθόλου.

Η νέα σεζόν ξεκινά με όρεξη, στόχους και… επιβράβευση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το nbg.gr

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουβέιτ: Μειώνει προληπτικά την παραγωγή πετρελαίου εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν πετρελαιοφόρο με σημαία Νήσων Μάρσαλ στον Κόλπο
Όλη η πόλη μια γιορτή αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Κωστής Φραγκούλης: Εποικοδομητικές επαφές και ισχυρός συμβολισμός για τη διεθνή ναυτιλιακή συνεργασία
Κικίλιας: Αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας ελληνικές δυνάμεις να προασπίζουν την ασφάλεια της Κύπρου
Νέα πρόταση 20 δισ. δολαρίων του Τραμπ για την ασφάλιση των πλοίων στον Περσικό Κόλπο
Η αεροπορική εταιρία Emirates ανακοινώνει ότι θα αποκαταστήσει τις πτήσεις της προς και από το Ντουμπάι
H Genco Shipping «θα εξετάσει» την νέα πρόταση της Σ. Παληού και του Π. Παππά με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων
Η Formula 1 ανοίγει επίσημα την πόρτα στο στοίχημα
Το πετρέλαιο πάνω από τα $90: Οι αγορές προεξοφλούν κινδύνους