ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νηρεύς ανακοινώνει ότι έλαβε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Αριστείδη Μπελλέ, περί της απόφασής του να παραιτηθεί από την ιδιότητά του ως Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος της παραιτήσεως την 10/9/2018.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της «Μπουτάρης» στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 22/8 η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΛΤΡΑΚ: Για τις 10 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Πρόταση για νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αντιμετώπισης Κρίσεων στο μεταναστευτικό παρουσίασε η φον ντερ Λάιεν
- Μερτς: «Τα 210 δισ. ευρώ των ρωσικών assets πρέπει να παραμείνουν στην Ευρώπη» – Το μήνυμα για Ουκρανία και προϋπολογισμό
- Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ ετοιμάζει μέτρα για «γρήγορη» προστασία της αγοράς σε περίπτωση εμπορικής σύγκρουσης
- Μακρόν: Έκκληση για «ηρεμία» ενόψει των πανεθνικών διαδηλώσεων στη Γαλλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.