• Business

    Νικόλας Μπακατσέλος (Pyramis): Προς τον Ιούνιο η λειτουργία του νέου εργοστασίου στα Οινόφυτα

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Νίκος Μπακατσέλος: Έρχονται αμερικανικές επενδύσεις, μεγαλύτερες ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ και δυναμικές συνεργασίες σε άμυνα και ενέργεια

    Νικόλας Μπακατσέλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PYRAMIS


    Προς τον Ιούνιο μετατίθεται η κανονική λειτουργία της νέας μονάδας της Pyramis στα Οινόφυτα, η οποία διαθέτει τον μηχανολογικό εξοπλισμό του πρώην εργοστασίου της Πίτσος.

    Όπως επισημαίνει στο mononews o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis Nικόλας Μπακατσέλος, εξαιτίας της διαταραχής  στην εφοδιαστική αλυσίδα διεθνώς καταγράφονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των υλικών που είναι απαραίτητα για την παραγωγή των εστιών κουζίνας. Οι οποίες και θα είναι οι πρώτες ηλεκτρικές συσκευές που θα βγουν στην αγορά από το νέο εργοστάσιο στα Οινόφυτα.

    Κατά συνέπεια, ο σχεδιασμός που αρχικά προέβλεπε ότι η πιλοτική παραγωγή των εστιών Pyramis θα ξεκινούσε στα τέλη Μαρτίου, λόγω των συνθηκών που έχουν επηρεάσει τη λειτουργία ολόκληρης της αγοράς, βρίσκεται χρονικά ένα βήμα πίσω.

    Οι πρώτες δοκιμές για τις εστίες Pyramis

    Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλος της Pyramis, στο εργοστάσιο των Οινοφύτων έχει ξεκινήσει η προ-πιλοτική παραγωγή των συσκευών. Με τις πρώτες συναρμολογήσεις εστιών και τις δοκιμές, να γίνονται από τους μηχανικούς που εργάζονται στη νέα μονάδα.

    «Στο πλαίσιο των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε, το σημαντικό για εμάς είναι ότι έγινε η πρώτη συναρμολόγηση εστίας. Παράλληλα οι δοκιμές μας πηγαίνουν πολύ καλά ενώ οι συσκευές ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους» σημειώνει ο κ. Μπακατσέλος.

    Ηλεκτρικές συσκευές Made in Greece

    Σημειώνεται πως η Pyramis, μετά την εξαγορά μέρους του εξοπλισμού της Pitsos από την γερμανική BSH, όταν εκείνη αποφάσισε την παύση της λειτουργίας της στην Ελλάδα έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών με την σφραγίδα  Made in Greece.

    Έτσι, παίρνοντας ουσιαστικά τη σκυτάλη από μια ιστορική βιομηχανία, να γίνει ο συνεχιστές της παραγωγής στην Ελλάδα, όπως έχει τονίσει και o ίδιος ο Νικόλας Μπακατσέλος.

    Η εταιρεία Pyramis δραστηριοποιείται ήδη στην αγορά των ηλεκτρικών συσκευών ενώ με τη λειτουργία του νέου εργοστασίου προβλέπεται να δώσει έμφαση αρχικά στην παραγωγή κεραμικών εστιών. Σε δεύτερη φάση η γκάμα των προϊόντων αναμένεται να εμπλουτιστεί και με επαγωγικές εστίες. Παράλληλα στόχος είναι, σε βάθος περίπου διετίας, η εταιρεία να προσθέσει στην γραμμή παραγωγής της και εντοιχιζόμενους φούρνους.

    Διαβάστε επίσης:

    Νικόλας Μπακατσέλος (Pyramis) στο mononews: Όραμά μας η ανάδειξη των προϊόντων ελληνικής προέλευσης



    ΣΧΟΛΙΑ