• Business

    Νίκας: Αύξηση της κερδοφορία στο πρώτο εξάμηνο του 2021

    • NewsRoom

    Αγγελική Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Νίκας Α.Β.Ε.Ε


    Αύξηση της κερδοφορίας του κατέγραψε στο πρώτο εξάμηνο ο όμιλος εταιρειών ΝΙΚΑΣ, διατηρώντας σταθερό το μερίδιο στην αγορά αλλαντικών.

    Ειδικότερα, κατά το Α’ εξάμηνο του 2021 οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε €28.086 χιλ παραμένoντας στα επίπεδα του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών.

    Τα Μικτά Κέρδη αυξήθηκαν κατά 37,3% σε σχέση με αυτά της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώθηκαν σε €8.134 χιλ.

    Το EBITDA του Ομίλου αυξήθηκε κατά 1.601 χιλ. ευρώ σε σχέση με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε 2.382 χιλ. ευρώ σε σχέση με 781 χιλ. ευρώ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

    Τα αποτελέσματα προ φόρων (EBT) του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 999 χιλ. ευρώ και ανήλθαν σε 160 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 839 χιλ. ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο.

    Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αγγελική Οικονόμου δήλωσε σχετικά: «Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάννωντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας

    Προσδοκούμε ότι η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.»

     



    ΣΧΟΛΙΑ