ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι super ΕΛΧΑ-ΒΙΟ-Coca Cola, όλη η αλήθεια για Βαρδινογιάννη και ΠΑΟ, οι νέες business Τανισκίδη, η εξομολόγηση του Κυπαρίσση, η εθνική ντροπή στη Βουλή, οι αμαζόνες του Παπασταύρου, το 20 του Πασχάλη Διαμαντίδη και το κάλεσμα της Βαγιωνή
Προαιρετική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Nexans Hellas που δεν κατέχει, υπέβαλε η Nexans Participations, προσφέροντας 1,6 ευρώ ανά μετοχή, μετρητά.
Η Δημόσια Πρόταση αφορά στην απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Nexans Ελλάς, τις οποίες δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, η Nexans Participation ή/και οποιοδήποτε από τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα κατά την ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι 2.627.691 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 11,43% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Σημειώνεται ότι, κατά την ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, η Nexans Participation κατείχε άμεσα 20.369.184 μετοχές που αντιστοιχούν σε περίπου 88,57% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ενώ ούτε ο Προτείνων ούτε άλλο πρόσωπο που ενεργεί συντονισμένα με τον προτείνοντα κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, άλλες μετοχές ή δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας κατά την ανωτέρω ημερομηνία και την ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης.
Κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, το μετοχικό κεφάλαιο της Nexans Ελλάς είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο, ανέρχεται σε €28.746.093,75 και διαιρείται σε 22.996.875 κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου Μετοχές, σε άυλη μορφή, ονομαστικής αξίας €1,25 έκαστη, οι οποίες διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Στην έκθεση αποτίμησης των μετοχών της Nexans Ελλάς, η Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, διενεργώντας συνδυαστική αποτίμηση με βάση τα αποτελέσματα ανά μετοχή όπως προέκυψαν από την εφαρμογή τεσσάρων μεθοδολογιών και εφαρμόζοντας συντελεστές βαρύτητας στα αποτελέσματα αυτών, κατέληξε σε μια τελική αποτίμηση, η οποία ανέρχεται σε €1,43 ανά μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Φιλιώτης (Φαρμασέρβ-Lilly): Ο “Captain” που γράφει ιστορία – Μια διαδρομή που άλλαξε την Υγεία στην Ελλάδα
- Θανάσης Ζαμάνης: Ένας «μάχιμος» δικηγόρος στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλο το νέο πακέτο για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών
- Ο γιος μεταναστών που έσωσε ένας οπτομέτρης: Η άγνωστη ιστορία του Ράστοντερ που αγοράζει ο Παναθηναϊκός έναντι 3,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.