Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας με ένα έμπειρο στέλεχος, τον Σπύρο Λορεντζιάδη, ο οποίος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χρήστο Μεγάλου.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Λορεντζιάδης, εντάσσεται στην Τράπεζα ως Σύμβουλος Διοίκησης στο Γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, με σκοπό να συμβάλει σε θέματα Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και Λειτουργικού Κινδύνου.
O Σπύρος Λορεντζιάδης έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Arthur Andersen and Co, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank Ergasias και της Εμπορικής Τράπεζας. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος της Audit Committee της Eurobank Ergasias και της Εμπορικής Τράπεζας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι είπαν τα στελέχη των ελληνικών τραπεζών στην Morgan Stanley για τα «κόκκινα» δάνεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Τράπεζα: Αύξηση 5 δισ.ευρώ στον τουριστικό τζίρο αν βελτιωθούν οι υποδομές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαρουφάκης: Προτιμώ τον θάνατο παρά κυβέρνηση με τον Τσίπρα – Το σουφλέ δεν φουσκώνει δύο φορές
- Ντόναλντ Τραμπ: Τίμησε την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Πεντάγωνο, υπερασπιζόμενος τον πόλεμο με το Ιράν
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
- Meta: Πραγματοποίησε συναντήσεις με Ευρωπαίους επενδυτές στον τομέα των πιστωτικών τίτλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.