ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Metlen: Πέντε οίκοι βλέπουν ισχυρές προοπτικές – Τιμές στόχοι έως 65 ευρώ και το στοίχημα της κερδοφορίας
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ , στα 12,7 ευρώ δίνει η JP Morgan σε έκθεσή της. Σημειώνεται ότι ο τίτλος του ΟΤΕ διαπραγματεύεται στα 10,3 ευρώ στο ταμπλό του ΧΑ.
Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. θα δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα του Γ’ τριμήνου 2017, τα οποία έχουν καταρτιστεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Μετά την ως άνω δημοσίευση των αποτελεσμάτων, η Διοίκηση της ΟΤΕ Α.Ε. θα διοργανώσει, την ίδια ημέρα, τηλεσυνδιάσκεψη με αναλυτές και επενδυτές στις 17:00 (Ελλάδα) /16:00 (Ευρώπη) /15:00 (Ηνωμένο Βασίλειο) /10:00 (Ανατ. ΗΠΑ), για να συζητήσει τα εν λόγω αποτελέσματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβύη: Η Αίγυπτος άνοιξε μετά από 12 χρόνια την πρεσβεία της στην Τρίπολη – Μήνυμα στον Χαφτάρ
- 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Χρυσός Αλέξανδρος στον Σταύρο Ξαρχάκο για έξι δεκαετίες μουσικής δημιουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις του προεδρείου της ΚΕΔΕ για το αδιάβλητο της ψηφοφορία
- Πολωνία: Στους έξι οι νεκροί από την επίθεση ενόπλου στο τουριστικό κέντρο της Κρακοβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.