• Business

    Θέλετε να κερδίσετε χρήματα; Αυτό είναι το επάγγελμα με τα περισσότερα λεφτά για το 2017

    • NewsRoom
    afentiko-ergazomenoi


    Οι υπολογιστές είναι το μέλλον και πρόσφατη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει όχι μόνο αυτό, αλλά και το ότι αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα, είναι η επιστήμη με τις περισσότερες απολαβές. Το LinkedIn σε τελευταία του έκθεση παρουσιάζει τα επαγγέλματα με τις υψηλότερες αποδοχές.

    Αν θέλετε λοιπόν να κερδίσετε χρήματα, στραφείτε στην επιστήμη των υπολογιστών. Η μελέτη, εξετάζοντας τις τάσεις μισθών για το 2017 με βάση στοιχεία από 2 εκατομμύρια μέλη του LinkedIn, διαπίστωσε ότι αυτός ο εκπαιδευτικός τομέας είναι ο τομέας με τους υψηλότερα αμειβόμενους αποφοίτους.

    Οκτώ από τις είκοσι υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις στις ΗΠΑ εξακολουθούν να ανήκουν σε γιατρούς. Τα μεγαλύτερα μπόνους είναι στα οικονομικά. Και οι θέσεις εργασίας που καταβάλλονται τα υψηλότερα εισοδήματα για νέους στην αγορά εργασίας, είναι επίσης τα οικονομικά.

    Ο μέσος μισθός για τους απόφοιτους σπουδαστές πληροφορικής είναι 92.300 δολάρια, ο υψηλότερος για κάθε τομέα σπουδών. Ακολουθούν όσοι σπούδασαν εικαστική τέχνη, κοινωνιολογία, και βιομηχανική μηχανική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα χρήματά σας πριν αποκτήσετε παιδί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντόπισαν POS που έστελναν τα χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς έβγαζε χρήματα ο Elon Musk πριν γίνει δισεκατομμυριούχος;



    ΣΧΟΛΙΑ