ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκπληκτη δηλώνει η ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη με τα δημοσιεύματα που συνδέουν την εταιρία με το ουκρανικό αλιευτικό στην Κρήτη, στα αμπάρια του οποίου εντοπίστηκαν λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Η εταιρεία με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ οι αρχές δεν έχουν επικοινωνήσει με την εταιρεία.
Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο που προσπαθεί να συνδέσει την ΣΕΚΑΠ με μια υπόθεση 7 μηνών, για την οποία ουδέποτε έχουμε ενημερωθεί από τις Αρχές.
Η εταιρία μας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν μας έχει ζητηθεί αρμοδίως να παράσχουμε πληροφορίες, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αντιθέτως, αυτοβούλως καταθέσαμε αίτημα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουμε τις πληροφορίες της υπόθεσης και θα ερευνήσουμε ενδελεχώς πώς το όνομα της ΣΕΚΑΠ εμπλέκεται σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την προστασία των συμφερόντων της εταιρίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ουκρανικό πλοίο: Ερωτηματικά για τσιγάρα που φέρουν σήμανση της ΣΕΚΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λοβέρδος: Κατέθεσε ερώτηση για το ουκρανικό πλοίο με τα τσιγάρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο Mister Xiaomi επενδύει στο NFL μέσω των Μαϊάμι Ντόλφινς
- Με το βλέμμα στα επιτόκια η ΕΚΤ για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων
- Φωτιά βάζει ο Πόλεμος στο Ιράν στη μάχη των λόμπι για την επόμενη μέρα στην ενέργεια
- Πόλεμος στο Ιράν: Συνεχίζεται για 9η μέρα ο πόλεμος – Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις σε Τεχεράνη και Λίβανο – Τέσσερις νεκροί στη Βηρυτό (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.