• Business

    Σαββίδης κατά Μαρινάκη: Μην επικυρώσετε τη μεταβίβαση του ΔΟΛ. Eργαζόμενοι: Εκδώστε γρήγορα απόφαση υπέρ Μαρινάκη για να πληρωθούμε

    Τηλέτυπος

    Από αριστερά: Βαγγέλης Μαρινάκης (εφοπλιστής Capital Maritime), Ιβάν Σαββίδης (επικεφαλής Dimera)


    Με αίτημα για έκδοση απόφασης το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι αλλά και την ένσταση του Ιβάν Σαββίδη, συζητήθηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στο επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

     Ο χαμένος του πλειστηριασμού Ιβάν Σαββίδης, μέσω της εταιρείας του DIMERA, αντιτάχθηκε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.  Ασκησε πρόσθετη παρέμβαση στη δίκη και τους λόγους της εναντίωσης του θα τους αναλύσει στις έγγραφες προτάσεις του.

    Υπέρ της ολοκλήρωσης της διαδικασίας άσκησαν παρέμβαση οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού.

    Αίτημά τους ήταν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι  ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

    Λαμβάνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση  Γ.  Αγγελίδης είπε στην πρόεδρο του δικαστηρίου: «Επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

    Η δικαστική λειτουργός αναμένει τις προτάσεις όλων των πλευρών και επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της για το ΔΟΛ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: POS: Εγκατάσταση μέχρι 27 Ιουλίου ή πρόστιμο 1.500 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Πάνω από 325 εκατ. οι οφειλές στον δήμο Αθηναίων από 1 εκατ. πολίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Ροδόπουλος (EEL): «Μόνο το τρένο μπορεί να μειώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων»



    ΣΧΟΛΙΑ