• Business

    Γιώργος Τσαπρούνης (WIND ΕΛΛΑΣ): Έτσι δίνουμε κίνητρα σε νέα ταλαντούχα παιδιά να εργαστούν στη χώρα μας

    WIND

    Η γενική δ/ντρία ανθρώπινου δυναμικού της WIND Ιωάννα Τσίτουρα και ο δ/ντης Επικοινωνίας Γιώργος Τσαπρούνης


    Δέκα νέους που θα ξεχωρίσουν για το ταλέντο, την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους αναζητά να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της η WIND Ελλάς μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents – Graduate Trainee Program. Η δημοφιλής εταιρεία τηλεπικοινωνιών στηρίζει και επενδύει στους νέους όπως έχει δείξει επανειλημμένως. Η WIND ΕΛΛΑΣ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δ/ντης Επικοινωνίας της εταιρείας, Γιώργος Τσαπρούνης, δημιουργεί τέτοιου είδους projects, ούτως ώστε να δώσει κίνητρα σε νέους επαγγελματίες να εργαστούν στη χώρα μας ακόμα και σε δύσκολες περιόδους οικονομικής ύφεσης.

    Η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ανοιχτή έως και τις 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr.

    Στη συνέχεια ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο δ/ντης Επικοινωνίας της εταιρείας, Γιώργος Τσαπρούνης, στο mononews.gr:

    1) Τι πιστεύετε ότι μπορούν να προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;

    Στη WIND, εργαζόμαστε με στόχο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον καταναλωτή να πηγάζουν από νέες δημιουργικές ιδέες και πρωτοβουλίες μέσα από τη φρέσκια ματιά των ανθρώπων μας για την αγορά που απευθυνόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε για εμάς, την αγορά και για την κοινωνία μας. Μέσα από το WIND Young Talents – Graduate Trainee Program στοχεύουμε να εντάξουμε στη WIND νέους ανθρώπους με προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες, σχέδια και όνειρα που θα τους δώσουν το κίνητρο να ασχοληθούν με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και να ταιριάξουν με το δικό μας όραμα.

    WIND
    Η γενική δ/ντρία ανθρώπινου δυναμικού της WIND Ιωάννα Τσίτουρα και ο δ/ντης Επικοινωνίας Γιώργος Τσαπρούνης

    2) Κατά τη γνώμη σας, οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται με τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, μπορούν να προσεγγίσουν μέσω τω καινοτόμων ιδεών τους, ανθρώπους από κάθε ηλικιακό επίπεδο;

    Οι άνθρωποί μας καθημερινά κάνουν πράξη τη δέσμευση της WIND να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες τους, σε οποιοδήποτε ηλικιακό κοινό και αν απευθυνόμαστε. Ειδικά στον τομέα που δραστηριοποιούμαστε, η νέα γενιά έχει όλα τα εφόδια ώστε να εντάξει ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας στην «επόμενη ημέρα» της τεχνολογίας.

    3) Ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι μεταναστεύουν για ένα «καλύτερο μέλλον», θεωρείτε ότι αυτό το φαινόμενο είναι αναπόδραστο ή υπάρχουν λύσεις για την καταστολή του;

    Ακριβώς επειδή πολλοί νέοι φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια θέση εργασίας, ένας από τους βασικούς στόχος του προγράμματος WIND Young Talents είναι η επένδυση σε νέο και πολλά υποσχόμενο ανθρώπινο δυναμικό για την ίδια την εταιρεία. Ένα δυναμικό αποτελούμενο από νέους ανθρώπους που θέλουμε να αξιοποιήσουμε, δίνοντας τους κίνητρα να εργαστούν στη χώρα μας ακόμα και σε δύσκολες περιόδους οικονομικής ύφεσης.

    4) Είστε από τις λίγες εταιρείες που δίνουν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να αναδειχτούν, πιστεύετε λοιπόν ότι το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η προσωπικότητα είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να υπερκεράσουν την πιθανή απειρία ενός νέου και ανερχόμενου επαγγελματία;

    Οι νέοι μέσω του WIND Young Talents – Graduate Trainee Program εκτίθενται σε πραγματικά σενάρια εργασιακού περιβάλλοντος, τα οποία τους δίνουν την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους διεκδικώντας μια μόνιμη θέση εργασίας στο δυναμικό της WIND χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. Θέληση, ταλέντο και όρεξη για δημιουργία, μάθηση και προσωπική ανάπτυξη είναι αυτά που αναζητούμε στα νέα παιδιά, τους μελλοντικούς συναδέλφους μας. Δεν είναι τυχαίο ότι το βασικό μήνυμα για την επικοινωνία αυτού του προγράμματος είναι το «Δείξε ότι το ‘χεις», που αποτελεί άρρηκτη συνέχεια του σλόγκαν μας «Δείξε Ποιος Είσαι». Όπως μέσα από την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας μπορούν οι πελάτες μας να εκπληρώσουν τις δυνατότητες τους καθημερινά, έτσι και τα νέα ταλέντα που θα εργαστούν στη WIND θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους.

    Εμφάνιση Graduate_Trainee_Program_LinkedIn_v6.jpg
    Εργαζόμενος της εταιρείας, απο τον 1ο κύκλο του προγράμματος

    5) Σίγουρα η εμπειρία ενός επαγγελματία που έχει χρόνια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, θα σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για την επιτυχία ενός project. Ποιος είναι λοιπόν ο βασικός λόγος που στηρίζετε τα νέα ταλέντα;

    Επενδύσουμε στη νέα γενιά έχοντας την πεποίθηση πως οι νέοι άνθρωποι αποτελούν τα τωρινά και τα αυριανά στελέχη των επιχειρήσεων που θα πρωταγωνιστήσουν στους τομείς τους. Ειδικότερα για τον κλάδο μας, η εξαιρετική -σχεδόν έμφυτη- επαφή της νέας γενιάς με την τεχνολογία, η δημιουργικότητα και το πάθος της είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνει να ξεχωρίζει και να «δένει» με τις αξίες της εταιρίας μας.

    6) Ένας νέος επαγγελματίας, έχει ανάγκη τόσο ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, μέσα από το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί ελεύθερα και δημιουργικά, όσο και μια αξιοπρεπή οικονομική απολαβή, ούτως ώστε να αισθάνεται ότι η δουλειά του έχει κάποιο αντίκρισμα. Τι από τα δύο θεωρείται πιο σημαντικό στις μέρες μας, για έναν νέο επαγγελματία με φιλοδοξίες, ανεπτυγμένο αίσθημα ανέλιξης και το έμφυτο δικαίωμα να αισθάνεται παραγωγικός;

    Πιστεύω και τα δύο, και αυτό γίνεται πράξη στη δική μας εταιρεία. Η WIND είναι ένας εργοδότης που φροντίζει τους ανθρώπους του, καθώς επίσης δε σταματά να εξελίσσεται και να μεγαλώνει. Λειτουργούμε ως υπεύθυνος εργοδότης που εξασφαλίζει στους εργαζόμενούς του άριστες συνθήκες εργασίας, παροχές και πλεονεκτήματα. Ανταμείβουμε την απόδοση, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη συνολική εταιρική επιτυχία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε τελικό στάδιο η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης της Attica Bank

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Παράταση έως τις 12 Μαΐου για τις εισφορές Μαρτίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προμότ Λαϊνόπουλος: Σε πλειστηριασμό ακίνητο στην Γλυφάδα



    ΣΧΟΛΙΑ