ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρά τα σκαμπανευάσματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Wall Street επιβεβαίωσε πως έχει επιστρέψει για τα καλά στον δρόμο των ρεκόρ με τους βασικούς δείκτες να σημειώνουν, έστω και με μικρή αύξηση, νέα ιστορικά υψηλά.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 22.158,18 μονάδες, με άνοδο 0,18%, ο S&P 500 έκλεισε στις 2.498,36 μονάδες με άνοδο 0,08% ενώ η Nasdaq τερμάτισε στις 6.460,19 μονάδες με άνοδο 0,09%.
Με μικρά κέρδη έκλεισαν οι αγορές στην Ευρώπη, στον απόηχο των στοιχείων της Eurostat για την απασχόληση, η οποία αυξήθηκε κατά 0,4% στην Ευρωζώνη το β΄ τρίμηνο σε σύγκριση με το προηγούμενο. Σε ετήσια βάση η απασχόληση αυξήθηκε κατά 1,6%.
Παράλληλα, η Eurostat ανακοίνωσε ότι η βιομηχανική παραγωγή σημείωσε μικρή αύξηση 0,1% τον Ιούλιο από τον προηγούμενο μήνα, μετά από πτώση 0,6% τον Ιούνιο. Σε ετήσια βάση η βιομηχανική παραγωγή σημείωσε άλμα 3,2%.
Ο Stoxx 600 υποχώρησε οριακά κατά 0.02%, ενώ ο Euro Stoxx 50 σημείωσε κέρδη 0.42%.
Ο γερμανικός DAX 30 ενισχύθηκε κατά 0.23%, ο γαλλικός CAC 40 κέρδισε 0.16%, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε με μικρές απώλειες 0.28%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση στις ΗΠΑ λόγω Ιράν: Αίτημα καθαίρεσης Τραμπ και Χέγκσεθ από βουλευτές
- Κικίλιας: Ξεκίνησε η καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου προς τους κατοίκους των νησιών
- Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένα τηλεφώνημα υπάρχει μόνο από συνεργάτη μου για αγρότη της Καρδίτσας – Θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2027
- Pershing Square (Μπιλ Άκμαν): Προσφέρει 9,4 δισ. ευρώ και μετοχές για την εξαγορά της Universal Music Group
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.