• Business

    Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον ξεμπροστιάζει τον Τραμπ: Τι λέει για εκείνον

    • NewsRoom
    branson


    Λάβρος κατά του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, κατακευραυνώνοντας τον Αμερικανό πρόεδρο.

    Ο δισεκατομμυριούχος εκκεντρικός μεγαλοεπιχειρηματίας ανέφερε σε δηλώσεις του στο CNBC ότι έχει συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ μόνο μία φορά, τη δεκαετία του 1990, όταν ο τότε μεγιστάνας του real estate βρισκόταν αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία μίας εταιρείας του.

    Ο Μπράνσον, ιδρυτής του Ομίλου Virgin, υποστήριξε ότι ο Τραμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησής τους δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει για το πώς μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους που αρνήθηκαν να του δανείσουν χρήματα όταν χρεοκόπησε η εταιρεία του.

    «Νόμιζα ότι θα είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για διάφορα θέματα και αυτός δεν σταμάτησε στιγμή να μιλά για πέντε άτομα που προσπαθούσε να πείσει να τον βοηθήσουν… και πώς τα άτομα αυτά αρνήθηκαν να τον βοηθήσουν και ότι στόχος της ζωής του θα ήταν πλέον να τους καταστράψει», είπε, χαρακτηριστικά, ο Μπράνσον.

    Ο Μπράνσον δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς έγινε η συνάντηση, αλλά είναι γνωστό ότι τη δεκαετία του 1990 η αυτοκρατορία του Ντόναλντ Τραμπ κινδύνευσε να καταρρεύσει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί ο κροίσος Mr Jumbo προτιμά να παίζει μπάλα στη Β’ και Γ’ Εθνική
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Marks & Spencer: Μένει ή φεύγει; Τι σχεδιάζει για την ελληνική αγορά



    ΣΧΟΛΙΑ