• LIFE&STYLE

    Οι συμβουλές του Ρίτσαρντ Μπράνσον στον Έλον Μασκ (video)

    • NewsRoom
    branson


    «Έλον, μάλλον πρέπει ν’ αρχίσεις να κάνεις λιγότερα και ν’ αρχίσεις να αναθέτεις περισσότερα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον, στον «αντίζηλό» του, ιδρυτή της Tesla και  της Space X, Έλον Μασκ.

    Σε μερικές συμβουλές που είχε για τον αμφιλεγόμενο CEO της Tesla, ο Μπράνσον ανέφερε ότι «Πιστεύω ότι ίσως χρειάζεται να μάθει την τέχνη της ανάθεσης, πρέπει να βρει χρόνο για τον εαυτό του, πρέπει να βρει χρόνο για την υγεία του και για την οικογένειά του».

    «Είναι ένας υπέροχα δημιουργικός άνθρωπος, αλλά δεν πρέπει να κοιμάται και πολύ. Θα πρέπει να βρει μια φανταστική ομάδα ανθρώπων γύρω του», τόνισε ο Μπράνσον, που έχει γίνει γνωστός, μεταξύ άλλων, για τα τολμηρά, συχνά σε βαθμό αυτοχειρίας εγχειρήματά του.

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla

    Συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNBC απέδωσε την «ευχάριστη και μακρά ζωή του» στην ύπαρξη «υπέροχων ανθρώπων» που διαχειρίζονται τις εταιρείες του, επιτρέποντάς του να εμπλέκεται μόνο όταν πρέπει.

    Οι «συμβουλές» του Μπράνσον έρχονται σε απάντηση δηλώσεων του Έλον Μασκ, κατά τις οποίες παραδέχτηκε πως έχει περάσει πολλές εβδομάδες με 120 ώρες δουλειάς, ότι έμεινε στα εργοστάσιά του για ολόκληρες ημέρες, καθώς και ότι έχει να κάνει διακοπές από το 2001, όποτε και είχε πάθει ελονοσία.

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτοιμος να σταματήσει επένδυση 1 δισ. δολαρίων από τη Σαουδική Αραβία στη Virgin δηλώνει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Elon Musk αποκαλύπτει: Κανείς δεν είδε το tweet μου για την Tesla πριν το βγάλω

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tesla: Ζητείται διευθυντής να συγκρατεί τον Έλον Μασκ



    ΣΧΟΛΙΑ