• Business

    Υβέτ Κοσμετάτου: Η άνεργη σύζυγος του «κυνηγού κεφαλών», η επόμενη μέρα και η αντικαταστάτρια

    ΥΒΕΤ Κοσμετάτου


    Η κυρία ΥΒΕΤ Κοσμετάτου μπορεί να παύθηκε από τη θέση της ή να αποχώρησε, σύμφωνα με απόψεις και πηγές μέσα από την Vodafone που διίστανται, μάλλον όμως δεν θα έχει πρόβλημα να βρει την επόμενη δουλειά της. Θα φροντίσει γι’ αυτό ο «κυνηγός κεφαλών», όπως αποκαλούν στην αγορά τον σύζυγό της, κ. Ανδρέα Γαβριηλίδη, διευθύνων σύμβουλος της EGON Zehnder. Μια εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο την ανεύρεση εργασίας για στελέχη σε πολυεθνικούς κολοσσούς και σε δημόσιους οργανισμούς, όταν το έδαφος είναι πρόσφορο και οι γνωριμίες ισχυρές.

    Άλλωστε, όπως λένε χαριτολογώντας γνωστοί του ζευγαριού, ο Ανδρέας Γαβριηλίδης φρόντισε πριν δώδεκα χρόνια να τακτοποιηθεί η αγαπημένη του σύζυγος στην Vodafone Hellas.

    Υβέτ Κοσμετάτου
    Υβέτ Κοσμετάτου

    Μια σύζυγος που κυκλοφορεί με περισσή άνεση στα Βόρεια προάστια, απολαμβάνοντας το σούσι της στο παλιό «Cash» και νυν «Oozora», ειδικά τις έναστρες νύχτες του καλοκαιριού. Ενδεδυμένη με συνολάκια της Chanel και γόβες του Christian Louboutin και της Prada, η μέχρι προχθές Brand, Marketing Communications and Insights Senior Manager κ. Κοσμετάτου (επί της ουσίας η κυρία που μοίραζε τα χρήματα των διαφημίσεων) επιμένει στον στενό της κύκλο ότι ήταν δική της η απόφαση να αποχωρήσει από την εταιρία.

    Ανώτατες πηγές της εταιρίας με τις οποίες συνομίλησε το mononews.gr αναφέρουν ότι ήταν απόφαση της ίδιας να αποχωρήσει, ενώ από την Vodafone της πρότειναν να πάει στο εξωτερικό σε κάποια άλλη θέση. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η ίδια θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Vodafone σε κάποια events που θα γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

    Η αντίθετη άποψη υποστηρίζει ότι ο από πέρυσι CEO της Vodafone κ. Χάρης Μπρουμίδης, (ιδιαίτερα ικανός manager με ένα βιογραφικό που πολλοί θα το ζήλευαν) επιθυμούσε να έχει κάποιους δικούς του ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες του πλανήτη όταν αλλάζουν management. Γιατί είναι γεγονός ότι η κ. Κοσμετάτου κατείχε μια από τις πλέον κρίσιμες θέσεις αφού διαχειριζόταν το τεράστιο budget της εταιρίας.

    Υβέτ Κοσμετάτου
    Υβέτ Κοσμετάτου

    Ανεξάρτητοι παρατηρητές της χρεώνουν πάντως ότι η  Vodafone παρά το μεγάλο κονδύλι που διέθετε κάθε χρόνο στις διαφημίσεις έχει μείνει αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό με τις WIND και COSMOTE να έχουν φύγει μπροστά.

    Όμως ό,τι και αν συνέβη, ελάχιστοι στεναχωριούνται για την επόμενη ημέρα της κ. Κοσμετάτου. Αυτή είναι εξασφαλισμένη από τον σύζυγό της, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι έχει αρχίσει ήδη τα τηλέφωνα, από το minimal γραφείο του στην οδό Παραδείσου, στο Μαρούσι.

    Εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της EGON Zehnder, μέσω της οποίας, όπως  καταμαρτυρούν πολλά στελέχη της αγοράς, διακινούνται συγκεκριμένα ονόματα.

    Ιωάννα Μουτσίδη, Υβέτ Κοσμετάτου, Έφη Παπαδοπούλου, Έρρικα Αγιοστρατίτη, Βίλλυ Θεοφάνους
    Ιωάννα Μουτσίδη, Υβέτ Κοσμετάτου, Έφη Παπαδοπούλου, Έρρικα Αγιοστρατίτη, Βίλλυ Θεοφάνους

    Μιας γυναίκας, που αρέσκεται στην glam αύρα του Ecali Club και των επαγγελματικών δείπνων σε σικ στέκια του Ψυχικού και του Κολωνακίου, η οποία είχε μια επιτυχημένη διαδρομή και κάποιες αποτυχίες, που δεν θέλει να θυμάται, όπως το περίφημο διαφημιστικό με την Κρητική πολιτεία!

    Την θέση της ανέλαβε η κ. Χάιδω Ηλιοπούλου που βρίσκεται στην Vodafone από το 2015 και θεωρείται ένα εμπειρότατο στέλεχος, με κοφτερό μυαλό, εμπειρία χρόνων στο marketing και τον διαφημιστικό τομέα, που καλείται να χαράξει τη νέα πορεία. Πριν εργαζόταν στην SOLID.

    Όσο για την κ. Κοσμετάτου, δειπνεί με τον σύζυγο και ετοιμάζεται να διαλέξει μια θέση-φιλέτο σε πολυεθνική φυσικά, αυτή που θα της αρέσει περισσότερο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλη έκπληξη στη Vodafone: Αποχώρησε η Υβέτ Κοσμετάτου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Δείπνο με την Σία και την πρώην σύζυγό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Κουκάς: Ο δήμαρχος Μυκόνου και οι real estate business με την αδερφή του



    ΣΧΟΛΙΑ