• Business

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτοιμος να σαρώσει στα βραβεία Lloyd’s List

    Βαγγέλης Μαρινάκης, επικεφαλής Capital Ship Management - ναυτιλία

    Βαγγέλης Μαρινάκης, επικεφαλής Capital Ship Management


    Την υποψηφιότητά της σε 4 κατηγορίες στα διεθνή βραβεία Lloyd’s List Global Awards 2017 εξασφάλισε η ναυτιλιακή Capital Ship Management, της οποίας και ηγείται ο ισχυρός εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

    Πρόκειται για μια σημαντική για τη ναυτιλιακή καθώς είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες και συγκεκριμένα στις εξής: “Company of the Year”, “Class NK Tanker Operator of the Year”, “Containership Operator of the Year” και “Dry Bulk Operator of the Year”. 

    Οι νικητές των φετινών βραβείων της Lloyd’s List πρόκειται να ανακοινωθούν σε μία τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο του Λονδίνου.

    Από διάκριση σε διάκριση

    Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει το mononews.gr, πρόσφατα η Capital Ship Management είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Αναγνώρισης από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και την Αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA), σχετικά με τη συμμετοχή σε θαλάσσια άσκηση του φορτηγού πλοίου μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου capesize Αttikos (χωρητικότητας 178.929-dwt και κατασκευής 2012).

    Ακόμη, η εταιρεία που ελέγχει ο κ. Μαρινάκης, μετά την βράβευσή της ως “Best Vessel Operator-Europe” στα βραβεία Sea Transport Awards 2017, είχε ολοκληρώσει και την πρώτη –σε διεθνές επίπεδο– διαπιστευμένη αξιολόγηση του σχεδίου παρακολούθησης MRV του χημικού δεξαμενόπλοιου τύπου ice-class Alkiviadis (χωρητικότητας 36.700-dwt και κατασκευής 2006).

    H αξιολόγηση αυτή είχε διεξαχθεί από την εταιρεία Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA)Πειραιά, σύμφωνα με τον κανονισμό 2015/757 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (κανονισμός MRV). Ο κανονισμός ΜRV (Monitoring, Reporting, Verification) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) σχετικά με την παρακολούθηση, την υποβολή εκθέσεων και την επαλήθευση των εκπομπών CO2 είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Ε.Ε. για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Αγγελικούσης: Τέσσερις νέες παραγγελίες για τάνκερ VLCC στα αγαπημένα του ναυπηγεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια ελληνική εταιρεία πούλησε πλοίο στη διπλάσια τιμή από αυτήν που το αγόρασε πέρυσι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμεών Παληός: Τα νέα του στρατηγικά deals στη ναυτιλία



    ΣΧΟΛΙΑ