• Business

    Ήρων Θερμοηλεκτρική: Ποια είναι οι νέοι επικεφαλής της εταιρείας του Ομίλου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    Ήρων


    Αλλαγές στην ηγεσία της «Ήρων Θερμοηλεκτρική», που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, ανακοίνωσε η εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

    Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κούβαρης, ενώ στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τοποθετείται ο κ. Γιώργος Δανιόλος.

    Ο κ. Κούβαρης, χημικός μηχανικός, με 30ετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας και της βιομηχανίας των πετρελαιοειδών, προέρχεται από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Επιπλέον, εκτελεί και χρέη εμπορικού διευθυντή της Ήρων από την ίδρυση της εταιρείας.

    Ο κ. Δανιόλος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου VODAFONE, σε Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία ENGIE HELLAS.

    «Σε μία περίοδο ταχύτατης ανάπτυξης και εξελίξεων στην αγορά της ενέργειας, επιδιώκουμε ο ΗΡΩΝ να συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά, εξυπηρετώντας όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών του με τρόπο αποτελεσματικό και οικονομικό» δήλωσε ο κ. Κούβαρης.

    «Η ενεργειακή αγορά μετασχηματίζεται και φιλοδοξία μας είναι ο Ήρων να οδηγήσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Σύντομα, νέα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και συνεργασίες θα εκπλήξουν ευχάριστα τους πελάτες μας», ανέφερε ο κ. Δανιόλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΤΕ: Πώς ο Τσαμάζ κέρδισε το στοίχημα της ανάπτυξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρόπουλος ΑΕΒΕ: Την παραίτηση του υπέβαλε ο επί 46 χρόνια πρόεδρος της, Κώστας Πετρόπουλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Morgan Stanley: Το QE δεν μπορεί πια να σώσει τις ελληνικές τράπεζες



    ΣΧΟΛΙΑ