«Πράσινο φως» για τη δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος, συνολικής δυναμικότητας 742 κλινών, στη θέση Αγία Μαρίνα Ηλείας έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Τουρισμού.
Το σχέδιο προβλέπει την κατασκευή ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων και 580 κλινών, με spa και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες 162 κλινών.
Η συνολική επιφάνεια της ιδιοκτησίας είναι 212 στρέμματα.
Φορέας διαχείρισης θα είναι η εταιρεία «Aristo Developers A.E.», όπως αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.
Η Aristo Developers είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων της Κύπρου και από το 2007 μέλος της Dolphin Capital Investors Group of Companies.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Dolphin Capital: Κατασκευή υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην Τζια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίτια από… χρυσάφι: Όταν το ενοίκιο φτάνει τα 42.000 ευρώ/μήνα!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κινέζοι «μπουκάρουν» στα Εξάρχεια – 100 διαμερίσματα απέκτησε Ασιάτης επενδυτής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους να μπουν στον πόλεμο κατά του Ιράν: «Ακούστε τον Τραμπ – Αντιμετωπίζουμε υπαρξιακή κρίση»
- Συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ: 6 νεκροί, εκ των οποίων τρεις Τούρκοι και ένας αγνοούμενος
- Εξώσεις – εξπρές: Τι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων και πώς μπορεί να προστατευθεί ο ενοικιαστής
- Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.