• Business

    Netflix: Ετοιμάζει νέες αυξήσεις στις τιμές

    • NewsRoom
    Reed Hastings. επικεφαλής Netflix

    Reed Hastings. επικεφαλής Netflix


    Συνεχίζονται οι ανατιμήσεις για τους χρήστες του streaming, με την πλατφόρμα του Netflix να συζητάει για νέο γύρο αυξήσεων στη συνδρομή των πελατών του.

    Σύμφωνα με τη WSJ, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αυξηθεί η συνδρομή στην υπηρεσία που δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις, χωρίς όμως να έχει καθοριστεί το ύψος αλλά και το χρονοδιάγραμμα των νέων τιμολογήσεων.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλατφόρμα ετοιμάζει να ξεκινήσει τον νέο γύρο αυξήσεων από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και σταδιακά να τον επεκτείνει και σε άλλες χώρες.

    Οι πλατφόρμες streaming στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την κερδοφορία, έχουν προχωρήσει τον τελευταίο καιρό σε αυξήσεις τιμών κατά 25%, σε μια προσπάθεια να διευρύνουν τα περιθώρια κέρδους τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν τις δωρεάν υπηρεσίες τους με τη προσθήκη διαφημίσεων.

    Οι εταιρείες streaming εξετάζουν παράλληλα τρόπους για να δημιουργήσουν τιμολογιακές κλίμακες γύρω από αποκλειστικό προγραμματισμό, όπως τα ζωντανά αθλητικά, χωρίς να κινδυνεύουν να απομακρύνουν τους χρήστες από τις βασικές τους προσφορές.

    Διαβάστε επίσης:

    Meta: Σχεδιάζει χρέωση των χρηστών της ΕΕ για συνδρομές χωρίς διαφημίσεις

    Το Ναυάγιο: Τι κοινό έχει με τις σειρές του Netflix, «One Piece» και «The Crown»

    Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έρχεται στο Netflix ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του ποδοσφαίρου

    _______________________

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ