• Business

    Στην «Γαλαξίας» περνά η αλυσίδα Olla’ στη Β. Ελλάδα

    γαλαξιας


    Στην εξαγορά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Olla’, η οποία διαθέτει 4 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και ένα στην πόλη των Ιωαννίνων προχώρησε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η «Γαλαξίας».

    Πρόκειται για μια κίνηση που θα ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της χώρας.

    Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία υπεγράφη την περασμένη εβδομάδα και από την Δευτέρα η διοίκηση της «Γαλαξίας» θα αναλάβει την ευθύνη των καταστημάτων, τα οποία σταδιακά θα ενταχθούν στο δίκτυο της.

    «Η εξαγορά της Olla’ εξυπηρετεί τη στρατηγική ανάπτυξης της Γαλαξίας στην Βόρεια Ελλάδα, όπου σήμερα η αλυσίδα διαθέτει μικρή παρουσία», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλυσίδα Olla’ παρουσιάζει ετήσιες πωλήσεις μεταξύ 15 και 18 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί περίπου 80 άτομα προσωπικό.

    Όσον αφορά στην πορεία της Γαλαξίας, πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ