• Ναυτιλία

    Νέα καριέρα στο Λονδίνο για έμπειρα στελέχη της χρεοκοπημένης Toisa


    Με στελέχη προερχόμενα από τη χρεοκοπημένη Toisa του Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου ενισχύει τη θυγατρική της, BSM Offshore, η γερμανική ναυτιλιακή Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM), θέλοντας να επωφεληθεί από τις αναπτυσσόμενες αγορές πετρελαίου, φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    Η BSM δεν κατονόμασε τα στελέχη τα οποία προσέλαβε, ωστόσο γνωστοποίησε πως πρόκειται για πρόσωπα με εκτενή γνώση σε εξειδικευμένα θέματα γύρω από την offshore αγορά, έχοντας λειτουργήσει και διαχειριστεί μία σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και ευρεία γκάμα πλοίων υποστήριξης. Τα πρόσωπα αυτά έχουν εργαστεί στα τμήματα ναυλώσεων, προσωπικού, αγορών, καθώς και στα τεχνικά και λειτουργικά τμήματα της Toisa.

    H νέα ομάδα θα έχει τη βάση της κοντά στο Λονδίνο και θα αποτελεί τμήμα του British Isles Ship Management Centre της BSM, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

    Ο διευθυντής της BSM Offshore, Matthias Mueller, δήλωσε: «Με χαρά υποδεχόμαστε τους νέους μας συναδέλφους στο επιτελείο μας των αφοσιωμένων επαγγελματιών στην offshore αγορά. Η εμπειρία τους στη διαχείριση ιδιαίτερα εκλεπτυσμένων πλοίων υποστήριξης σε συνδυασμό με την ισχύ της Bernhard Schulte Shipmanagement μας επιτρέπει να προσφέρουμε ασφαλείς, αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες σε περαιτέρω τήματα της offshore αγοράς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:   Γ. Αγγελικούσης: Ένα ακόμη πλοίο για τo στόλο της Maran Gas

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Ειρήνη Παναγοπούλου: Η επιτυχημένη εφοπλίστρια που αγαπά την τέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Π. Παππάς: H νέα κίνηση για τη στήριξη των μετοχών της Star Bulk



    ΣΧΟΛΙΑ