• Business

    Νέα αναβολή πήρε η Γενική Συνέλευση της Λάμψα

    Χλόη Λασκαρίδη - Λάμψα ξενοδοχειακή

    Χλόη Λασκαρίδη, Πρόεδρος, Λάμψα Ξενοδοχειακή


    Αναβλήθηκε εκ νέου η Γενική Συνέλευση της Λάμψα, με τους μετόχους να συνέρχονται ξανά στις 6 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα, στις 14.00 στη Μεγάλη Βρεταννία.

    Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο, με το 74,5% των μετόχων (δηλαδή οι θυγατρικές που ελέγχει η οικογένεια Λασκαρίδη) να δηλώνουν το «παρών» στην επίσης εξ αναβολής Γενική Συνέλευση.

    Η Γενική Συνέλευση καλείται να εγκρίνει την εξαγορά του 33,9% των τριών τραπεζών (Alpha Bank, Eurobank και Εθνικής) στη Regency που ελέγχει τα καζίνο Πάρνηθας και Θεσσαλονίκης.

    Οι ίδιοι μέτοχοι έχουν ήδη εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για την επένδυση, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν προ μηνός, «καθώς διαπιστώνεται ότι ο εγχώριος κλάδος επίγειων τυχερών παιγνίων δε λειτουργεί με όρους ισονομίας και απαρέγκλιτης εφαρμογής των απαραίτητων κανονισμών, σε βαθμό που να καθίσταται πρόσφορος για τέτοιας μορφής επενδύσεις.

    Χαρακτηρίζεται από περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού και στρέβλωσης των κανόνων της αγοράς, όπου επιχειρήσεις αφήνονται να λειτουργούν χωρίς να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το ελληνικό δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία επί μακρόν εις βάρος των ελάχιστων υπολοίπων συνεπών και αξιόπιστων εταιρειών του χώρου».

    Διαβάστε επίσης:

    Υψηλές πτήσεις στο κόστος δανεισμού – Πιέσεις στα ομόλογα της ευρωζώνης

    Προκήρυξη για 500 θέσεις στη Δικαστική Αστυνομία

    Μητσοτάκης: Η ΝΔ οδηγεί τον τόπο με σταθερά και τολμηρά βήματα προς ένα μέλλον πιο αισιόδοξο

                                                                                              

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ