• Ναυτιλία

    Ν. Μαρτίνος: Με χλιδάτο πάρτι γιόρτασε η Thenamaris την είσοδό της στη Σιγκαπούρη

    Nick Martinos

    Νικόλας Μαρτίνος , εφοπλιστή Thenamaris


    Μία ακόμα ναυτιλιακή εταιρεία υπέκυψε στην… ακαταμάχητη γοητεία της ναυτιλιακής σκηνής της Σιγκαπούρης, και αυτή τη φορά πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία.

    Ο λόγος για τη Thenamaris, συμφερόντων του εφοπλιστή Νικόλα Μαρτίνου, η οποία πρόσφατα εγκαινίασε να νέα της γραφεία στη Σιγκαπούρη, που είναι τα πρώτα της στην Ασία, και μέσω των οποίων θα παρέχει τις ναυτιλιακές της υπηρεσίες στα πλοία που διαχειρίζεται στην αγορά της Ασίας και του Ειρηνικού.

    Μάλιστα, ο Νικόλας Μαρτίνος συναντήθηκε στο υπουργείο Μεταφορών της χώρας με τον αρμόδιο υπουργό, καθώς και με αξιωματούχους του Λιμενικού της Σιγκαπούρης, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε πάρτι στην εντυπωσιακή ταράτσα-μπαρ Lantern του ξενοδοχείου Fullerton Bay, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 250 καλεσμένοι.

    Ο στόλος της Thenamaris αποτελείται από περισσότερα από 90 πλοία που διαχειρίζεται σε όλες τις κύριες ναυτιλιακές αγορές, μεταξύ των οποίων το ξηρό φορτίο, τα τάνκερ και οι αγορές LNG και LPG. Παράλληλα η εταιρεία επιβλέπει την κατασκευή πέντε νεότευκτων πλοίων: τριών τάνκερ αργού πετρελαίου aframax εξοπλισμένα με scrubbers στα ιαπωνικά ναυπηγεία Sumitomo Heavy Industries και δύο πλοία LNG στα νοτιοκορεατικά ναυπηγεία Hyundai Heavy Industries.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Λιβανός: Δημόσια προσφορά προνομιούχων μετοχών σχεδιάζει η GasLog Partners

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Αγγελικούσης: Η αιφνιδιαστική κίνηση του εφοπλιστή στην αγορά των τάνκερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε αχαρτογράφητα νερά η ελληνική ναυτιλία λόγω…Trump



    ΣΧΟΛΙΑ