ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ανακοίνωσή της η Mytilineos διευκρινίζει πως ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Μυτιληναίος, εξήγησε μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη των αναλυτών, ότι η Εταιρεία εξετάζει διάφορα σενάρια εξαγορών και πως όταν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Mytilineos:
«Σε συνέχεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης για τα αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου, διευκρινίζεται ότι απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναλυτή, ο πρόεδρος απάντησε ότι η Εταιρεία εξετάζει διάφορα σενάρια εξαγορών και ότι όταν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με την πάγια πρακτική της και τους κανόνες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».
Διαβάστε επίσης:
Ισχυρή άνοδος στις ευρωαγορές – Στο +1,35% ο Stoxx 600
Στο 93,2% η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιούνιο
Intracom: Στη δημοσιότητα το πληροφοριακό δελτίο της Δημόσιας Πρότασης για την Κλουκίνας-Λάππας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρδαλιάς: «Το διαχρονικό “ΟΧΙ” των Ελλήνων μας δείχνει τον δρόμο της ευθύνης, της αξιοπρέπειας και της συλλογικής δύναμης»
- Τασούλας: Η άμυνα του πατρίου εδάφους το ‘40 ένωσε αφάνταστα τους Έλληνες
- Ηλιούπολη: Φωτιά σε καφετέρια – Ξεκίνησε από το πατάρι του καταστήματος
- Θεσσαλονίκη: H ελληνική αμυντική καινοτομία και τα νέα οπλικά συστήματα εντυπωσίασαν στη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου