• Business

    Μπόνους έως και δύο μισθούς δίνει σε εργαζόμενους και παραγωγούς η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος

    • NewsRoom

    Όλυμπος


    Η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Όλυμπος, λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση μιας γόνιμης και δημιουργικής χρονιάς για την εταιρεία, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της και να τους επιβραβεύσει για την καθοριστική τους συμβολή στην επίτευξη των ετήσιων στόχων της εταιρείας.

    Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και η ποιότητα της δουλειάς τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς επιτυγχάνεται σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες τόσο για την αγορά όσο και για τον κλάδο. Για το λόγο αυτό, η επιχείρηση θα χορηγήσει στους εργαζομένους της και φέτος πρόσθετη αμοιβή επιβράβευσης, έως και δύο μισθούς πέραν των καθιερωμένων.

    Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας συναισθανόμενη τις δραματικές διαστάσεις που τείνει να λάβει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, αποφάσισε να θεσμοθετήσει πρόγραμμα επιβράβευσης οικογενειών με παιδιά, αρχίζοντας από τους εργαζομένους στην εταιρεία ως ακολούθως:

    • Για οικογένειες με ένα παιδί το ποσό είναι 400 ευρώ
    • Για οικογένειες με δύο παιδιά το ποσό είναι 1.000 ευρώ
    • Για οικογένειες με τρία παιδιά το ποσό είναι 2.000 ευρώ
    • Για οικογένειες με τέσσερα παιδιά το ποσό ανέρχεται σε 4.000 ευρώ

    Η επιχείρηση θα επιβραβεύσει και την αριστεία στην εκπαίδευση, στηρίζοντας αριστούχους επιτυχόντες σε σχολές θετικής κατεύθυνσης, βάσει του βαθμού εισαγωγής των. Πιο συγκεκριμένα, θα απομείνει χρηματικά έπαθλα ύψους 2.000 ευρώ έκαστο στις περιοχές Λάρισας, Τρικάλων και Ξάνθης.

    Περήφανοι για τους κτηνοτρόφους μας

    Η διατροφική αξία των προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ βασίζεται στην Ελληνική φύση και στους συνεργάτες μας που συλλέγουν καθημερινά τη βασική πρώτη ύλη. Είναι οι δικοί μας προμηθευτές γάλακτος. Άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα, την ελληνική φύση και τον τόπο τους. Μαζί τους, χρόνια τώρα, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.

    Η ΟΛΥΜΠΟΣ ως έμπρακτη αναγνώριση του μόχθου τους θα επιβραβεύσει φέτος 25 κτηνοτρόφους – γαλακτοπαραγωγούς με χρηματικά βραβεία που κυμαίνονται από 5.000 έως 10.000 ευρώ το καθένα.

    Τα κριτήρια της επιλογής βασίζονται σε αμιγώς ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Όλυμπος επενδύει στην αναπτυσσόμενη αγορά γιαούρτης της Ρουμανίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Οι top 20 προμηθευτές των σούπερ μάρκετ: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν τη μάχη της κατανάλωσης – Αναλυτικός πίνακας

     



    ΣΧΟΛΙΑ