• Business

    Η μπλόφα του καναλάρχη, τα μυστικά δείπνα στο «21» και ο πόλεμος για το διαγωνισμό συνεχίζεται…


    Πόλεμος χωρίς τέλος και χωρίς καμία διάθεση συμβιβασμού μαίνεται γύρω από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με μια ένταση που κορυφώνεται όσο πλησιάζει η τηλεοπτική «D day», την ερχόμενη Τρίτη.

    Κι επειδή στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να κινούνται επιθετικά μπλοφάροντας ενώ τα μυστικά δείπνα δίνουν και παίρνουν σε γνωστό restaurant στο Κεφαλάρι.

    Εν αρχή υπάρχει εις καναλάρχης που μέσω των ανθρώπων του διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να μπει σε κανένα παζάρεμα και ότι η πρότασή του δεν πρόκειται να υπερβεί τα 4.000.000 ευρώ.

    Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το εννοεί η αν απλώς μπλοφάρει, την ίδια στιγμή που στο παρασκήνιο γύρω από τον διαγωνισμό, η φράση που κυριαρχεί είναι ότι «η πρώτη άδεια θα πάει πολύ ψηλά», χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει το ποσό.

    Τις τελευταίες ημέρες το restaurant «21» στο Κεφαλάρι γνωρίζει μεγάλες πιένες από δείπνα υποψηφίων καναλαρχών με συνεργάτες τους η ισχυρούς φίλους τους, που θέλουν να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα,  στο μέτρο του δυνατού.

    Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παρελάσει από εκεί ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο κ. Θοδωρής Κυριακού, ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς και ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, όλοι σε διαφορετικές ημέρες.

    Ο τελευταίος έχει ανοίξει ως αυθεντικός Κρητικός μια βεντέτα με τον κ. Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φάνηκε και από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το STAR κατά της εταιρίας του προέδρου του ΠΑΟΚ.

    Βεντέτα όμως είχαμε και στην χτεσινή πρόβα τους διαγωνισμού, αφού χρειάστηκε να επέμβει ο εισαγγελέας και η αστυνομία μετά την λεκτική επίθεση  στελεχών του Ant-1 του STAR και του ΣΚΑΪ στην επιτροπή του διαγωνισμού.

    Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι γεμάτο από ζυμώσεις, συναντήσεις, επαναχάραξη στρατηγικών μεταξύ των υποψηφίων καναλαρχών και των στελεχών τους, για την μάχη «χωρίς αύριο» για κάποιους, που ξεκινάει την Τρίτη.

    Οι φήμες ότι τα στελέχη θα κάνουν πρόβες ύπνου σε ράντζα ελέγχεται ως ανακριβής…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies-oloklirothike-sizitisi-sto-ste-endechomenos-entos-tis-imeras-apofasi/69559



    ΣΧΟΛΙΑ