ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ράλι και οι εντυπωσιακές βουτιές, το deal Στάσση με Μπέζος, ο Εξάρχου αγοράζει την μισή ΔΕΠΑ, τα πέναλτι του Αθανασίου (Lamda), ποιοι ανησυχούν για τον Νικηφοράκη, και ένα quiz με τον Γιώργαρο τον μαρτυριάρη του ΔΑΑ
Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Θαλής Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες ΑΕ ανακοίνωσε η Motor Oil.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. σε συνέχεια της από 24 Νοεμβρίου 2022 σχετικής χρηματιστηριακής ανακοίνωσης, και της εγκριτικής απόφασης 808/2023 της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. (ΘΑΛΗΣ Α.Ε.), ενημερώνει ότι η απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως ΘΑΛΗΣ Α.Ε. από τον Όμιλο ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Motor Oil: Πώληση της Coral Innovations στην Ireon Investments, έναντι 8,03 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος είναι ο Πέτρος Βασιλόπουλος πίσω από το deal Nomad Yachting – Vernicos Yachts, τι είπε στο Mononews
- Gagosian: H Rachel Feinstein παρουσιάζει τη μοίρα της σύγχρονης Καρυάτιδας
- ΔΕΗ-Amazon: Πώς ο Στάσσης έφερε τον Μπέζος στην Κοζάνη – Η σημασία του big deal
- EuroLeague: Πού φτάνουν τα μπάτζετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.