ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Γιατί η Motor Oil έχει προβάδισμα για τον MSCI – Τι συμβαίνει με ΟΤΕ, Allwyn και Jumbo
Την ολοκλήρωση των συναλλαγών της θυγατρικής IREON INVESTMENTS LTD, ανακοίνωσε η Motor Oil.
Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (εφεξής η Εταιρεία), σε συνέχεια των ανακοινώσεων με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2020 και 05 Ιανουαρίου 2021, ενημερώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία IREON INVESTMENTS LTD μεταβίβασε 61.500 μετοχές εκδόσεως ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK Α.Ε. στην τιμή των Ευρώ 18,35 ανά μετοχή σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.
Επιπρόσθετα, η IREON INVESTMENTS LTD μεταβίβασε 25.000 μετοχές εκδόσεως ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK Α.Ε. στην ίδια τιμή των Ευρώ 18,35 ανά μετοχή σε τρίτα πρόσωπα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ocean Network Express: Πρόβλεψη για κέρδη 900 εκατ. δολαρίων
- Νίκος Πατέρας: Η Contships Logistics ναύλωσε έξι πλοία σε CMA CGM, ΖΙΜ και COSCO
- Τραμπ: Το Ορμούζ «θα ανοίξει πολύ σύντομα» ή το Ιράν θα υποστεί «πολύ δυνατά» πλήγματα
- Πλεύρης: Όλο το σχέδιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού μετανάστευσης που κατέθεσε στο συμβούλιο της ΕΕ – Τι προτείνει η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.