• Business

    Μύκονος: Πώς απάντησαν οι υπεύθυνοι του Nammos στο «λουκέτο» της ΑΑΔΕ: Το «κουμπί πανικού», η μήνυση και το πάρτι με τα super models

    • NewsRoom


    Με μηνυτήρια αναφορά (την οποία στην συνέχεια απέσυραν) απάντησαν οι υπεύθυνοι του Nammos της Μυκόνου στα μέλη του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που, μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στον οποίο προχώρησαν χθες, έδωσαν εντολή στις τοπικές αστυνομικές Αρχές να «σφραγίσουν» την επιχείρηση για 48 ώρες. Το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ φέρεται να διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις (μη έκδοση αποδείξεων) ύψους 73.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης πάτησαν το… «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η ίδια η επιχείρηση.

    Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Nammos προχώρησαν, άλλωστε, στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά των εφοριακών, μηνύοντάς τους για… παράβαση καθήκοντος!

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνθρωποι του Nammow υποστηρίζουν ότι το κλιμάκιο των εφοριακών προσυπέγραψε το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις!

    Τι αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά

    Όπως αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά, «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει απο το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρία μας. Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, απο τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδόσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται απο τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι απο 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις».

    Και συνεχίζει: «Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικους μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Νάμμος ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες».

    Κανονικά το πάρτι με τα super models για τα εγκαίνια του Nammos Village

    Στο μεταξύ, το μεγάλο πάρτι για τα εγκαίνια του Nammos Village, στο οποίο θα παραβρεθούν η Έμιλι Ρατακόφσκι, η Κέιτ Μος και άλλα super models, αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά, σε παραπλήσιο χώρο, από άλλη εταιρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΥΚΟΝΟΣ: Τέλος το ΝΑΜΜΟΣ για 48 ώρες. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Ο ρόλος του χάκερ της ΑΑΔΕ- Όλες οι λεπτομέρειες  

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Έμιλι Ρατακόφσκι αποθεώνει τη Μύκονο!



    ΣΧΟΛΙΑ