• Business

    Μυκόνος: Λουκέτο από την ΑΑΔΕ στο διάσημο prive club με τις πιο όμορφες γυναίκες

    • NewsRoom


    Λουκέτο 48 ωρών και στο prive club “Moni”, όπου συχνάζουν οι πιο όμορφες γυναίκες της Μυκόνου έβαλαν οι «Ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο που διενήργησαν προχθές βράδυ, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

    Το club “Moni” είναι γνωστό στο νησί των Ανέμων για τις εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις και την ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

    Τα τελευταία 24ωρα έχουν αποβιβαστεί στη Μύκονο κλιμάκια από διάφορα μέρη της χώρας με σκοπό να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ενόψει και των μεγάλων συναυλιακών εκδηλώσεων.

    Να σημειωθεί μάλιστα ότι πριν λίγες ημέρες η ΑΑΔΕ είχε σφραγίσει και το διάσημο Bombonniere της Μυκόνου για φορολογικές παραβάσεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ που πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος από το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ διασκέδαζε στο μαγαζί και ο γιος του Κλίντ Ιστγουντ, Κάιλ Ιστγουντ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί σωρεία αποδείξεων και παρά τις ενστάσεις των ιδιοκτητών της επιχείρησης που υποστήριζαν το αντίθετο, τελικά επέβαλαν 48ωρο λουκέτο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ