• Business

    MIG: Δεν υπάρχει προσφορά για την Attica από τη Fortress

    • NewsRoom
    MIG: Η ΕΓΣ ενέκρινε τη συναλλαγή με το μέτοχο μειοψηφίας της θυγατρικής Robne Kuće Beograd


    Ότι δεν έχει γίνει, μέχρι σήμερα, αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της συμμετοχής της στην “ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (ATTICA) από την “FORTRESS INVESTMENT GROUP” (FORTRESS) γνωστοποίησε η MIG, σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η εταιρεία επαναλαμβάνει, επίσης,  ότι θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

    Για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές κοινού ομολογιακού δανείου της εταιρείας, το ανεξόφλητο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται σε 142,5 εκατ. ευρώ και το οποίο εξασφαλίζεται με ενέχυρο επί μετοχών, μεταξύ άλλων, της ATTICA.

    Από την πλευρά της η ATTICA, παραπέμπει στην ανακοίνωση της MIG και υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές της εταιρείας, αφενός κοινού ομολογιακού δανείου και αφετέρου ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές, τα οποία εκδόθηκαν το 2014, χωρίς να έχουν εξασκήσει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε δικαίωμα μετατροπής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MIG: Στα 117,8 εκ. ευρώ τα ενοποιημένα αποτελέσματα EBITDA του Ομίλου το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι σηματοδοτεί η ανακοίνωση της MIG για το Υγεία



    ΣΧΟΛΙΑ