• Business

    Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Τι απαντά στις κατηγορίες του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου

    • NewsRoom
    Μιχάλης Δημητρακόπουλος

    Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος


    Στις κατηγορίες του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου απαντά, με δήλωσή του, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με τις διαθήκες του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

    Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρει τα εξής:

    «Είναι γεγονός ότι έχω στην κατοχή μου αντίγραφα των διαθηκών του αειμνήστου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, οι οποίες σε συνεδρίαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά την 1/9/21 δημοσιεύτηκαν και παρέστην εκπροσωπώντας τον κύριο Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μαζί με δικηγόρο από το γραφείο του κυρίου Δημητρίου Πασσά, που εκπροσωπούσε τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Αντίγραφα των διαθηκών μπορούν να πάρουν όλοι όσοι έχουν έννομο συμφέρον, δηλαδή τετιμημένοι κληρονόμοι, δανειστές, Τράπεζες κοκ.

    Ρητά και κατηγορηματικά δεν διέρρευσαν από εμένα οι διαθήκες και μάλιστα μεταφράστηκαν στα αγγλικά από συνεργάτες μου στο γραφείο, και δεν εστάλησαν στο μεταφραστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, που συνεργάζομαι, ακριβώς για να μην κυκλοφορήσουν απόρρητα δεδομένα, που είναι χρήσιμα ΜΟΝΟ για τον εντολέα μου και όχι για το κοινό.

    Ο εντολέας μου ΔΕΝ έχει καμιά προσωπική διαμάχη με τα ανίψια του και όποιος διαβάζει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις ευκόλως διαπιστώνει ότι στοχεύουν στη «δολοφονία» των χαρακτήρων των υιών του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

    Ας αναζητήσουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος αλλού τον υπεύθυνο αυτής της διαρροής. Στην επαγγελματική μου ζωή αντιμετωπίζω τις υποθέσεις με νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα και όχι με απαράδεκτες, υπόγειες προσωπικές επιθέσεις.»

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε δήλωση τους οι κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος  είχαν επισημάνει: 

    “Δημοσιεύτηκαν νωρίτερα σήμερα στον ιστότοπο Mononews, ο οποίος αναλαμβάνει κατά σύστημα κάθε είδους επίθεση σε βάρος μας  – έχοντας αναρτήσει τα τελευταία έτη από δικόγραφα μέχρι ευαίσθητα δεδομένα για την υγεία μας – αποσπάσματα από άκυρες διαθήκες που φέρεται να έχει συντάξει ο αείμνηστος πατέρας μας.

    Το εμετικό περιεχόμενο των αποσπασμάτων αυτών προκαλεί αποτροπιασμό.

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν προέρχεται από τον πατέρα μας, ο οποίος τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017 δεν ήταν σε θέση να εκφράσει τη βούλησή του. Αυτό προκύπτει άλλωστε από την υπ’ αρ. 733/8.2.2021 αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας τέθηκε ο πατέρας μας σε δικαστική συμπαράσταση.

    Τον δόλο τους προδίδει και η αήθης επιλογή τους να συμπεριλάβουν αναφορές στα ανήλικα τέκνα μας.

    Επισημαίνουμε ότι επίσημα αντίγραφα των διαθηκών έχει λάβει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για λογαριασμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

    Από την πλευρά μας, σταθήκαμε δίπλα στον πατέρα μας με αφοσίωση και σεβασμό μέχρι το τέλος, όπως πράτταμε σε όλη μας τη ζωή. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια μία συμμορία αδίστακτων προσώπων τον είχε κυκλώσει με αποκλειστικό σκοπό την καταλήστευση της οικογενειακής μας περιουσίας.
    Οι άκυρες διαθήκες αποτελούν μικρό μόνο μέρος του εγκληματικού τους σχεδιασμού, για τον οποίο έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη.”

    Παναγιώτης Αγγελόπουλος                                                    Γιώργος Αγγελόπουλος

     



    ΣΧΟΛΙΑ