ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Mermeren Kombinat AD Prilep (Mermeren), κατόπιν ερωτήματος του Χρηματιστηρίου, διευκρινίζει ότι η από 31 Αυγούστου ανακοίνωσή της, δεν συνιστά δημόσια προσφορά, αλλά γνωστοποίηση για πρόθεση υποβολής τέτοιας προσφοράς που έγινε σύμφωνα με το άρθρο 22 παράγραφος 1 του νόμου για την εξαγορά μετοχικών εταιρειών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Οταν η Mermeren πληροφορηθεί ότι όντως υπεβλήθει δημόσια προσφορά εξαγοράς, τότε θα ενημερώσει εγκαίρως και εγκύρως το επενδυτικό κοινό για τους όρους τής προσφοράς.
Διαβάστε επίσης
Quest: Στα 544 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο εξάμηνο – Μείωση 0,2% στα καθαρά κέρδη
Αττική οδός: Χωρίς ενστάσεις ο διαγωνισμός – Αύριο ανοίγουν οι προσφορές
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε χαμηλά 12ετίας η μετοχή – Τι σκέφτονται οι Γκλέιζερς για την πώληση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.