• Business

    Μεγάλη επιτυχία του Στ. Πιτσιόρλα: Πουλήθηκε το “Λητώ” της Μυκόνου για 17 εκ

    Στέργιος Πιτσιόρλας,


    Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το ΤΑΙΠΕΔ και ο επικεφαλής του Στέργιος Πιτσιόρλας. Νωρίτερα το Ταμείο πούλησε το ξενοδοχείο “Λητώ” της Μυκόνου αντί του αστρονομικού ποσού των 16,9 εκ. ευρώ όταν η αποτίμησή του, από επίσημους εκτιμητές, δεν ξεπερνούσε τα 5 εκ. ευρώ.

    Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης της Μυκόνου και έχει πολύ μεγάλα περιθώρια αξιοποίησης. Το γεγονός ότι το ποσό που θα εισπράξει το ελληνικό δημόσιο αγγίζει τα 17 εκ. ευρώ καταδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επενδυτές στη δουλειά που κάνει το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και ο επικεφαλής του κ. Πιτσιόρλας. Είναι σαφές πλέον ότι ο manager του ΤΑΙΠΕΔ δουλεύει με ζήλο, μεθοδικότητα και δεν αφήνει στην τύχη το παραμικρό.

    Επί της ουσίας, μέσω αυτής της επιτυχίας, ο κ. Πιτσιόρλας δίνει τη δική του απάντηση σε όσους συντρόφους του (Σπίρτζης και Δρίτσας) τον πολεμούν συνεχώς.

    Το mononews.gr προ ολίγων εβδομάδων είχε προαναγγείλει τη βέβαιη πώληση του μυκονιάτικου ξενοδοχείου. Η αγοράστρια εταιρεία ονομάζεται “ΑΣΤΕΡΑΣ 2020” και πληροφορίες αναφέρουν ότι απαρτίζεται από Έλληνες και ομογενείς επιχειρηματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαγοράστηκε από την οικογένεια Δουζογλου οι οποίοι προ έτους αγόρασαν και το Πεντελικόν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-pii-ependioun-sto-nisi-polla-ekatommiria-evro-gia-to-kalokeri/35524

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/o-esm-sikoni-to-varos-ton-dimeron-danion-tis-elladas/46686

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/cha-opisthochorisi-me-to-vlemma-sto-epomeno-eurogroup/46745

     



    ΣΧΟΛΙΑ