ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφιάλτης του ΜΜ και οι πρόωρες εκλογές, τι λέει ο δάσκαλος Buffett, το αίνιγμα της ΜΟΗ και του Μπόμπολα, η άμυνα του Δαυίδ της Coca Cola, κάτι τρέχει με Σταθόπουλο και Nova, ο Κώστας Μπακογιάννης στο My Story και τα γενέθλια στις Μαλδίβες
Σε συμφωνία με την Golden Age Capital για την Holland & Barrett ήρθε ο όμιλος Fourlis μια κίνηση που ανοίγει τον δρόμο για την είσοδο στον κλάδο των φαρμακείων.
Όπως επιβεβαιώνουν στο mononews πηγές με γνώση ο όμιλος με επικεφαλής τον Βασίλη Φουρλή θα εισφέρει το master franchise της Holland & Barrett στην εταιρική οντότητα μέσω της οποίας η Golden Age Capital αναπτύσσει το project ανάπτυξης δικτύου φαρμακείων μετά κα την εξαγορά της Dr Pharmacy. Η συμφωνία προβλέπει ότι ο όμιλος Fourlis θα αποκτήσει το 15% στο νέο σχήμα.
Η Holland & Barrett εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά ευεξίας και συμπληρωμάτων διατροφής εισήλθε στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2023 μέσω του ομίλου Fourlis και σήμερα διαθέτει δίκτυο άνω των 10 καταστημάτων.
Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
Διαβάστε επίσης
Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.