Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ποσοστού 25% της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ.
Η Mediterra AE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 26 Αυγούστου 2020 ολοκληρώθηκε η εξαγορά ποσοστού 35% της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ.
Το τίμημα εξαγοράς ανήλθε στα 5.000 ευρώ. Μετά την εξαγορά η εταιρεία κατέχει το 100% αυτής.
Παράλληλα, με την εξαγορά ολοκληρώθηκε η τροποποίηση του σκοπού και της επωνυμίας της Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ σε «Ινστιτούτο Γαστρονομίας Μαστίχας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» και διακριτικό τίτλο «Mastiha Cooking School».
Η απόφαση εξαγοράς συνδέεται με την πρόθεση της Mediterra για ενδυνάμωση της διατροφικής διάστασης της μαστίχας και την προώθηση της Χίου ως γαστρονομικού προορισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AstraZeneca και Bristol Myers Squibb συζητούν πιθανή συμφωνία για συνένωση των δύο φαρμακευτικών κολοσσών
- Η Ευρώπη αντιμέτωπη με την ξηρασία: Τα μεγάλα ποτάμια στερεύουν και απειλούν βιομηχανία, ενέργεια και μεταφορές
- Τρίτη νύχτα κόλασης στην Αττική: Αντιπυρικές ζώνες για να ανακοπεί το μέτωπο – Απειλούνται σπίτια σε Βίλια και Άγ. Νεκτάριο – Η εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα
- Απεργία των αεροσυνοδών στη WestJet του Καναδά – Χιλιάδες πτήσεις στον αέρα εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.