• Business

    Με καθυστέρηση επιβεβαιώνει η Folli Follie την απαγόρευση της αποδέσμευσης των ακινήτων της

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Χρειάστηκαν τρία 24ωρα για να εξηγήσει η Folli Follie τι ακριβώς συμβαίνει με τα ακίνητά της στην Ελλάδα. Κάτι που ως εξέλιξη είχε ήδη αποτυπωθεί από το Σάββατο σε δημοσίευμα του mononews.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απαγόρευσε την αποδέσμευση των ακινήτων που έχουν στην Ελλάδα τόσο η αμαρτωλή εταιρεία που βαρύνεται με το μεγάλο σκάνδαλο της παραποίησης των οικονομικών της καταστάσεων όσο και τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    Η ανώνυμη εταιρεία Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία ανακοινώνει ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε τις από 05.12.2018 αιτήσεις της Εταιρείας για την άρση της απαγόρευσης εκποίησης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μεταβίβασης ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας, που βρίσκεται στον Aγιο Στέφανο Αττικής, το Νέο Ψυχικό, το Κορωπί, την Σαντορίνη και την Γλυφάδα. Η απαγόρευση εκποίησης ή με άλλο τρόπο μεταβίβασης της ως άνω ακίνητης περιουσίας της Εταιρείας είχε επιβληθεί δυνάμει δύο διατάξεων της Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

    Η Εταιρεία επιφυλάσσεται να προβεί σε νεότερες νομικές ενέργειες για την άρση των ως άνω δεσμεύσεων, με την υπογραφή της συμφωνίας την οποία επιδιώκει να επιτύχει με τους πιστωτές της, στο πλαίσιο των οικείων διατάξεων του Πτωχευτικού Κώδικα και θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό.

    Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, Υπεύθυνη του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικαστικό «όχι» στην αποδέσμευση των ακινήτων Folli Follie και Κουτσολιούτσου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αποκαλυπτικό: «Κλείδωσε» η πώληση του ακινήτου της Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ – Ο «νέος ρόλος» του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου



    ΣΧΟΛΙΑ