• LIFE&STYLE

    Μαρκλ και Μίντλετον εκτοξεύουν τις πωλήσεις με τις στυλιστικές τους επιλογές!

    • NewsRoom

    Κέιτ Μίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ


    Η μία είναι η σύζυγος του πρίγκηπα Ουίλιαμ και εγκυμονούσα. Η άλλη είναι η αρραβωνιαστικιά του πρίγκηπα Χάρι και πρώην ηθοποιός. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον, όσο και η Μέγκαν Μαρκλ απασχολούν τα μέσα ανά τον κόσμο με κάθε έξοδό τους. Οι κυρίες σπεύδουν να αγοράσουν, όσα φυσικά είναι σε προσιτές τιμές, φορέματα και παλτό που έχουν φορέσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

    Δεν είναι λοιπόν περίεργο που τα ρούχα τους γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη ανάρπαστα, κυρίως στις online αγορές. Οι μάρκες που λανσάρουν βλέπουν τις πωλήσεις τους να παίρνουν τα πάνω τους μόλις τις φορέσουν τα πλέον fashion icon Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

    Η απίστευτη δημοτικότητά τους συμβάλλει ενεργά και στη βρετανική οικονομία. Ειδικά το καινούριο μέλος της οικογένειας, η Μαρκλ, πρόκειται να τονώσει  την οικονομία κατά 677 εκατ δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes. Παράλληλα, η πρώτη νύφη στο Μπάκιγχαμ, Κέιτ, υπολογίζεται ότι συνέβαλε κατά 205 εκατ δολάρια το 2015.

    Βλέπει βέβαια κανείς εύκολα ότι η μεν Κέιτ ντύνεται εμφανώς πιο συντηρητικά σε σχέση με την Μέγκαν που θεωρείται πιο τρέντυ. Ωστόσο και οι δύο έχουν την ίδια τακτική: συνδυάζουν υπερβολικά ακριβά ρούχα με εκπληκτικά φθηνά στην ίδια εμφάνιση!

    Δείτε μερικές από τις μάρκες που προτιμούν Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ:

    Η Μέγκαν Μαρκλ όταν κράτησε τη συγκεκριμένη τσάντα Strathberry, όχι μόνο ξεπούλησε αμέσως στο Ίντερνετ, αλλά ξαναβαφτίστηκε “The Meghan.”

    Μία επωνυμία που είναι γνωστό ότι φοράει η Μίντλετον είναι η Jenny Packham και έτσι έχει κάνει και άλλους celebrity να την επιλέξουν για το κόκκινο χαλί.

    Το πλέον περίφημο λευκό παλτό, που η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες τους με τον πρίγκηπα Χάρι, είναι ένα καναδέζικο brand ονόματι Line the Label. Το site του απλώς «κράσαρε» λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των επίσημων φωτογραφιών, με τις θαυμάστριες να το παραγγέλνουν μη χάνοντας στιγμή, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας έδωσε το όνομα «Meghan» προς τιμήν της γυναίκας, η οποία απογείωσε το παλτό.

    Και της Κέιτ Μίντλετον όμως τα παλτό ξεχωρίζουν για τα σχέδια και τα έντονα χρώματα. Το συγκεκριμένο είναι Catherine Walker. Μία επωνυμία που επιλέγει ξανά και ξανά η δούκισσα του Κέιμπριτζ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κι όμως… το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ κοστίζει μόλις 50 ευρώ (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον παίζει χόκεϊ φορώντας παλτό Burberry (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ