• Business

    My Market: H άλλη «ψήφος εμπιστοσύνης» για την εύρεση εργασίας


    Η “ψήφος εμπιστοσύνης” που δίνουν σε μία επιχείρηση οι πελάτες της είναι μεν σημαντική, αλλά δεν είναι αρκετή για να την οδηγήσει στην επιτυχία. Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας, ειδικά για μία εταιρεία του λιανικού εμπορίου, είναι και η «ψήφος εμπιστοσύνης» που της δίνουν τόσο οι εργαζόμενοί της, όσο και οι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν σε αυτήν. Και σε αυτόν τον τομέα, ο όμιλος Μετρό, στον οποίο ανήκει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market, διαπρέπει.

    Κάθε δημοσίευση για νέα θέση εργασίας στα My Market «βομβαρδίζεται» με εκατοντάδες βιογραφικά, κυρίως από νέους ανθρώπους και ειδικά αποφοίτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία τους να εργαστούν στον όμιλο Μετρό όχι απλά για να βρουν μία δουλειά, αλλά για να χτίσουν μία επαγγελματική σταδιοδρομία, γνωρίζοντας πως στο συγκεκριμένο “μαγαζί” υπάρχουν προοπτικές για μία αξιοπρεπή καριέρα στο χώρο της λιανικής.

    Επιπλέον, σε διοργανώσεις όπου οι εργοδότες προσεγγίζουν φερέλπιδες νέους, τα My Market έχουν… ρεύμα: Σε μια πρόσφατη τέτοια διοργάνωση, πάνω από χίλιοι ενδιαφερόμενοι πέρασαν από περίπτερο του ομίλου, εκατοντάδες άφησαν το βιογραφικό τους και ακόμα περισσότεροι το απέστειλαν ηλεκτρονικά (όπως μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος εδώ).

    Αυτό το ισχυρό ενδιαφέρον δεν είναι καθόλου τυχαίο: η My Market έχει “χτίσει” την αξιοπιστία της εδώ και χρόνια με σκληρή δουλειά και ορθές εργασιακές πρακτικές, έχοντας πετύχει να θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους εργοδότες στη λιανική αγορά, μία αγορά όπου συχνά παρατηρούνται φαινόμενα εργασιακής εκμετάλλευσης, ειδικά στα χρόνια της κρίσης. Και το γεγονός ότι οι νέοι αναγνωρίζουν αυτό το status της My Market ως αξιόπιστου εργοδότη και ως εταιρείας που μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι κάτι κάνει σωστά ο όμιλος My Market…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πλειστηριασμοί: 11,5 δισ. μέχρι τέλους του 2019 ζητά ο SSM-«Φορτώνονται» άμεσα 15.000 ακίνητα
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Forthnet: Την Δευτέρα οι μη δεσμευτικές προσφορές
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurobank: Στην Banca Transilvania οι Bancpost, ERB Retail Services IFN και ERB Leasing IFN



    ΣΧΟΛΙΑ