• Business

    Mαρινάκης: Συνεχίζουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με βάση τις αρχές και τον επαγγελματισμό μας

    Ε. Μαρινάκης

    Ε. Μαρινάκης. Εφοπλιστής


    Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης επισημαίνει ότι οι εναντίον του κατηγορίες που συνδέονται με το ποδόσφαιρο έχουν εκπέσει στο σύνολο τους, βάζοντας τέλος στα “ατελείωτα αρνητικά δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις ασταμάτητες μηχανορραφίες και την παρατεταμένη δικαστική διαδικασία”.

    “Η απόφαση του Ανώτατου Ελληνικού Δικαστηρίου επιβεβαιώνει ότι οι κατηγορίες εναντίον μου ήταν αβάσιμες και δεν αξίζει ούτε καν να φτάσουν μέχρι το ακροατήριο», επισήμανε ο εφοπλιστής σε δήλωση που απέστειλε μέσω e-mail, αναφέρει το tradewinds.

    “H ακεραιότητα μου επιβεβαιώθηκε με αδιαμφισβήτητο τρόπο”, συμπλήρωσε.

    Όπως είναι γνωστό ο Άρειος Πάγος, αποφάσισε την οριστική απαλλαγή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τα κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» , της εκβίασης και της απάτης σχετικά με την υπόθεση του ποδοσφαίρου.

    “Είμαι χαρούμενος για την αθώωσή μου και είμαι βέβαιος ότι παρόμοιες προσπάθειες θα έχουν την ίδια κατάληξη, συμπεριλαμβανομένης της συκοφαντικής εγκληματικής έρευνας που πρόσφατα συσχετίστηκε με το όνομά μου και ανακοινώθηκε, αν όχι αποφασίστηκε, από  μερίδα του Τύπου, κατασκευάζοντας μια συκοφαντική ιστορία. Δυστυχώς, μέλη της κυβέρνησης συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία βαθιά ανέντιμη πρωτοβουλία που δεν έχει νομική ή πραγματική ισχύ”, τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

    Αναφερόμενος και στις εφοπλιστικές του δραστηριότητες, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά, ο κ. Μαρινακης επισήμανε στη δήλωση του: “Παρά τις αρνητικές και ψευδείς κατηγορίες, συνεχίζουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με βάση τις αρχές και τον επαγγελματισμό μας και έχουμε διαπρέψει όπως πάντα στις διάφορες προσπάθειες μας, είτε πρόκειται για εκτεταμένες δραστηριότητες κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για τα ναυτιλιακά και το ποδόσφαιρο”.

    Βαγγέλης Μαρινάκης
    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Ship Management

     



    ΣΧΟΛΙΑ