ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριήμερη απεργιακή κινητοποίηση, από αύριο Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, ξεκινά το προσωπικό εδάφους της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο Verdi.
Στην απεργία αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης οι εργαζόμενοι σε θυγατρικές του ομίλου – Lufthansa Technik, Lufthansa Aviation Training και Lufthansa Technical Training.
Η νέα απεργιακή κινητοποίηση προκηρύχθηκε αφότου η εργοδοσία δεν κατέθεσε βελτιωμένη μισθολογική πρόταση στις διαβουλεύσεις με το συνδικάτο. Η διεύθυνση της Lufthansa είχε δηλώσει την Κυριακή ότι επιθυμούσε να επέλθει συμφωνία το ταχύτερο δυνατόν ώστε να αποφευχθεί μια νέα απεργία. Από την πλευρά του, το συνδικάτο Verdi ζητούσε βελτιωμένη προσφορά προτού επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Διαβάστε επίσης
Entersoft: Καμία συμφωνία για μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας
Επιστολική ψήφος: Πάνω από 14.500 οι εγγραφές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στην διαγραφή των μετοχών της Alpha Trust
- Χρηματιστήριο: Πώς η Alpha και η Πειραιώς σήκωσαν την αγορά από τις 2.600 μονάδες – Το πάρτι στην BYLOT και γιατί
- Tραμπ – Σι στον Λευκό Οίκο: Θα λάβουμε αποφάσεις σήμερα που θα προωθήσουν την ειρήνη και την ευημερία για πολλές δεκαετίες
- AKTOR: «Απογειώνεται» με €3 δισ. επενδύσεις έως το 2031 – Στα €4,5 δισ. το ανεκτέλεστο, στόχος EBITDA €600 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.