• Business

    «Λουκέτο» για τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης – Χρεοκόπησε λόγω πανδημίας

    • NewsRoom

    Πηγή: Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)


    Είναι γεγονός ότι η κρίση που προκάλεσε η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού έπληξε όλο το φάσμα της παγκόσμιας οικονομίας. Αυτό γίνεται για ακόμα μια φορά φανερό, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης χρεοκόπησε και έκλεισε, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο πλανήτης λόγω της Covid-19.

    Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild» ο οίκος ανοχής «Pascha», ο οποίος βρίσκεται στη Κολωνία της Γερμανίας, αποτελεί ένα από τα «θύματα» του νέου κορονοϊού. Οι πελάτες του πολυτελούς πορνείου, δεν το προτιμούσαν το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα αυτό να χρεοκοπήσει και να κλείσει.

    Το «Pascha», το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το 1972, είναι ένα μεγάλο κτήριο έντεκα ορόφων, με 150 γυναίκες ιερόδουλες να εργάζονται για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και 100 μέλη προσωπικού, τα οποία και έμειναν χωρίς δουλειά.

    Μάλιστα παρείχε κάθε πολυτέλεια στους πελάτες του αφού διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, μπουτίκ, πλυντήριο, σολάριουμ, μπιστρό, ενώ εκδίδει μέχρι την δική του εφημερίδα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ