ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο οικονομικός διευθυντής της Κρι-Κρι Κωνσταντίνος Σαρμαδάκης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του υπεύθυνου εξυπηρέτησης μετόχων και επενδυτικών σχέσεων, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χωρίς τελική συμφωνία οι συζητήσεις ΔΕΗ-ΛΑΡΚΟ, νέα συνάντηση την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αυτά είναι τα funds που κινήθηκαν κόντρα στο πτωτικό κύμα και έφεραν κέρδη. Πού επένδυσαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΙΑΣ: Μέσω IRIS Payments 7 στις 10 άμεσες πληρωμές στην Ελλάδα το 2025 – Περίπου 126,4 εκατ. συναλλαγές, αξίας €10,9 δισ.
- Τουρισμός: Αύξηση 7,2% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιούλιο και 12% στο εξάμηνο
- Costa Cruises: Καθιερώνει εξάωρη βάρδια αντί για τετράωρη στα μηχανοστάσια για τους μηχανικούς των πλοίων
- Πυροσβέστης πέθανε στη Ρόδο – Συμμετείχε σε επιχείρηση για τη διάσωση τουριστών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.