ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διάψευση δημοσιεύματος σχετικά με πρόταση που έχει δεχθεί η οικογένεια Λάππα για την πώληση των μετοχών τους στην εταιρεία, προχώρησε η Ι. Κλουκίνας-Ι.Λάππας.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία»), με βάση την κείμενη νομοθεσία και προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει με την παρούσα σε αυτό σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος, ότι όπως την ενημέρωσαν μέτοχοι της οικογένειας Λάππα, δεν έχουν δεχθεί και κατά συνέπεια δεν έχουν αποδεχθεί ούτε απορρίψει, πρόταση για την εξαγορά των μετοχών τους στην Εταιρεία, διαψεύδοντας καθ’ ον τρόπο το εν λόγω δημοσίευμα.
Διαβάστε επίσης:
ΟΤΕ: Στο 51,32% το ποσοστό της Deutsche Telecom
ΣΕΒΕ: Ξεπέρασαν τα 45 δισ. ευρώ οι εξαγωγές στο 10μηνο του 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαρθολομαίος Α΄ στα γραφεία του Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Αθήνα – Παρόντες Νικόλας Πατέρας και Αθανάσιος Μαρτίνος
- Κώστας Καραμανλής: Καμπανάκι για τον πρωτογενή τομέα και την ερήμωση της περιφέρεια
- Fed: Προειδοποίηση Goolsbee για τα επιτόκια και την «έκρηξη» παραγωγικότητας από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Αμπελόκηποι: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη 72χρονη για το παράνομο «γηροκομείο» σε διαμέρισμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.