ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα, μεταξύ άλλων, τη συγχώνευση με την Intracom Properties καλεί τους μετόχους της η Κλουκίνας – Λάππας.
Ειδικότερα, οι μέτοχοι καλούνται να εγκρίνουν την απορρόφηση της Intracom Properties από την Κλουκίνας Λάππας αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, ώστε το ονομαστικό μετοχικό κεφάλαιο κατά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης να ανέρχεται σε 22.464.961,48 ευρώ, διαιρούμενο σε 86.403.698 κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης €0,26.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Στην Κύπρο με C-130 22 Έλληνες και 38 Κύπριοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
