ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κλουκίνας – Λάππας, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRACOM HOLDINGS και INTRACOM PROPERTIES, διαψεύδει κατηγορηματικά με ανακοίνωσή της το από 14.11.2023 δημοσίευμα της ιστοσελίδας RADAR που αναφέρεται σε δήθεν “σχέδιο συνένωσης Κέκροπα και Intracom Properties / ΚΛΜ, με επικεφαλής την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ”.
Η εταιρεία εφιστά, όπως αναφέρει, την προσοχή στο επενδυτικό κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό απέναντι σε ανυπόστατες φήμες και ψευδή δημοσιεύματα.
Τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.
Διαβάστε επίσης
Κλουκίνας – Λάππας: Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης μερικής διάσπασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναρτήθηκε η ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τους ισχυρισμούς της Λιβύης
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη και πρόστιμο για τη φωτιά στους πρόποδες του Χορτιάτη
- ΗΠΑ: Ελαφρά πτώση στην εγκληματικότητα, μεγάλη αύξηση στις συλλήψεις μεταναστών με την Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ βάζει «πάγο» σε αιολικό project της Ørsted αξίας 1,5 δισ. δολαρίων
